خوزستان- سرهنگ داراب نیا در تشریح این خبر گفت: در اجرای طرح های محور مواصلاتی، ماموران پلیس شهرستان بهبهان با همکاری ماموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن هماهنگی با مراجع قضایی با بازرسی از خودروهای عبوری در محور شهرستان زیدون موفق به کشف ۶۷ کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک شدند.
وی افزود : مراتب پس از اقدامات و تکمیل پرونده جهت سیر موارد قانونی تحویل مقامات قضایی شد.
این مقام مسئول ادامه داد: همچنین به دنبال اقدامات اطلاعاتی و با تشکیل اکیپ های محسوس به محور دیلم به هندیجان و استقرار در ایستگاه امام زاده عبدا… هندیجان، ماموران موفق به شناسایی و توقیف یک دستگاه خودرو با ۱۲۴ کیلو و ۵۰۰ گرک تریاک شدند که مبدا محموله استان های مرزی جنوبی و مقصد استان خوزستان بوده است.
داراب نیا در ادامه از کشف ۱۴۹ کیلوگرم تریاک در شهرستان بهبهان در یک عملیات خبر داد و گفت: به دنبال اقدامات اطلاعاتی مراتب در دستور کار این پلیس قرار گرفت که سرانجام با تشکیل اکیپهای نامحسوس در محور گچساران به بهبهان و استقرار در محل مذکور، یکدستگاه خودرو کامیونت شناسایی و سرنشینان آن دستگیر شدند. مبداء این محموله، گچساران و مقصد استان خوزستان بوده است.
کشف ۳۴۱ کیلو تریاک در استان خوزستان
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر خوزستان از کشف 341 کیلوگرم تریاک در این استان خبر داد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=83595
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خوزستان
- 268 بازدید
- بدون دیدگاه