• امروز : شنبه - ۱۶ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 7 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 5 April - 2025
کل پست ها: 73305اخبار امروز : 5
10

اهمیت استفاده از ظرفیت خیرین و کارآفرینان برای اشتغال بهبود یافتگان

  • کد خبر : 83539
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۹
اهمیت استفاده از ظرفیت خیرین و کارآفرینان برای اشتغال بهبود یافتگان
استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان گفت: استفاده از ظرفیت خیرین و کارآفرینان در راستای ایجاد حرفه آموزی و اشتغال بهبود یافتگان بسیار موثر و مهم است.

همدان- دکتر قاسمی فرزاد در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: بدون شک در مبارزه با مواد مخدر اصل و اولویت اول، باید برنامه‌های آموزشی و پیشگیرانه باشد که در این خصوص لازم است تمامی دستگاه‌های عضو شورا اقدامات مناسبی را در راستای مصون سازی اقشار مختلف جامعه خصوصاً دانش‌آموزان، دانشجویان، والدین و… انجام دهند.
وی همچنین تاکید کرد: در کنار این برنامه‌ها، باید توجه جدی به حوزه صیانت و حمایت های اجتماعی از جمله خدمات مددکاری، بازآموزی روانی معتادان و همچنین اعضای خانواده، سلامت جسمانی، توانمندسازی مهارت آموزی و اشتغال بهبودیافتگان شود.
استاندار؛ استفاده از ظرفیت خیرین و کارآفرینان در راستای ایجاد حرفه آموزی و اشتغال بهبود یافتگان را بسیار موثر و مهم عنوان کرد و بیان داشت: در استان شاهد حضور افراد تاثیرگذار و با نفوذ اجتماعی و خیرین دلسوز در این زمینه هستیم؛ لذا لازم است ضمن تعامل سازنده با این افراد از این فرصت مغتم در قالب مجمع خیرین یاریگران زندگی و بهره گیری از مشارکت این عزیزان در راستای پیشبرد اهداف (ایجاد زمینه اشتغالزایی افراد بهبود یافته و حمایت های اجتماعی ) استفاده برد و استان همدان باید در این خصوص پیشرو باشد .
قاسمی فرزاد ضمن تذکر به روند خدمات رسانی در مرکز ماده ۱۶ رسالت بهزیستی تاکید کرد: با وجود امکانات فراوان که در این مرکز وجود دارد، ارائه خدمات مناسب نبوده و لازم است در این خصوص دستگاههای متولی بویژه (بهزیستی استان) ضمن نظارت بیشتر و رفع نواقص موجود، نسبت به خدمات رسانی مطلوب تر و استاندارد برابر دستور العمل های موجود اقدام کند و دبیرخانه شورای هماهنگی استان نیز نظارت ویژه ای در این خصوص انجام دهد.
وی افزود: لازم است اعتبارات واگذاری به دستگاههای عضو از سوی دبیرخانه شورای هماهنگی مورد رصد و پایش قرار گیرد؛ تخطی از صرف این اعتبارات در سایر بخشها نه تنها مورد قبول نیست، بلکه لازم است از محل منابع ذاتی حوزه فرهنگی و آموزشی خود نیز در این خصوص استفاده نماید.
قاسمی فرزاد تاکید کرد: تمامی دستگاههای عضو مکلفند در راستای اقدامات فرهنگی و آموزشی باید دارای برنامه بوده و اداره کل آموزش و پرورش استان نیز باید در قالب برنامه‌های ابلاغی از سوی ستاد مبارزه با موادمخدر از جمله تفاهم نامه و سند راه فرهنگی و پیشگیری برنامه‌های خود را بومی سازی، تدوین و اجراء کنند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=83539
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان همدان
  • 200 بازدید
  • بدون دیدگاه