• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
14

تجلیل از سفیران جوان و یاریگران حوزه پیشگیری از اعتیاد در جمعیت هلال احمر مازندران

  • کد خبر : 83434
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۴
تجلیل از سفیران جوان و یاریگران حوزه پیشگیری از اعتیاد در جمعیت هلال احمر مازندران
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان مازندران با بیان اینکه هر مازندرانی یک سفیر پیشگیری از اعتیاد است، گفت: پایداری جامعه سالم، پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روانگردانها، مستلزم یک حرکت جهادی، مشارکت همه مردم و تشکل های غیر دولتی مرتبط بویژه جمعیت هلال احمر است.

مازندران- علی شیرازی در آیین تجلیل از سفیران جوان و یاریگران حوزه پیشگیری از اعتیاد با بیان اینکه اولویت دولت سیزدهم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به‌ ویژه در حوزه مواد مخدر و روانگردانها است، گفت: به دلیل اهمیت موضوع سوء مصرف موادمخدر و تبعات خانمانسوز آن در جامعه ضرورت دارد با بهره گیری از ظرفیت صاحب نظران، دانشگاهیان و پژوهشگران علوم اجتماعی درباره آثار مخرب این معضل مهم به جامعه آگاهی بخشی شود.
وی بر لزوم استفاده از کلیه ظرفیت های موجود برای جمع آوری معتادین متجاهر در سطح شهرهای استان تاکید و بیان کرد: شهرداری ها در این بخش با عزم جدی ورود پیدا کنند زیرا در مرکز دولتی نگهداری، درمان و کاهش آسیب موضوع ماده ۱۶ استان واقع در شهرستان ساری که مرکزی مجهز به امکانات ویژه مهارت آموزی و بازپروری به صورت کاملا رایگان برای این افراد است، زمینه بازگشت دوباره معتادین متجاهر به زندگی و جامعه فراهم شده است.
دبیر شورا گفت: بازتوانی، مهارت آموزی و اشتغال بهبود یافتگان و شتاب بخشی به روند کارآفرینی آنها از موارد مهمی می باشد که دولت به آن توجه داشته و اعتبارات قابل توجهی برای آن در نظر گرفته است.
شیرازی با اشاره به رویکرد اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر در دولت سیزدهم، عملکرد شورای هماهنگی را در این بخش از حیث بهره گیری از ظرفیت ها سازمانهای مردم نهاد حوزه اعتیاد مناسب دانست و گفت: جمعیت هلال احمر به یکی از بزرگترین سازمانهای مردم نهاد در مقوله مبارزه با موادمخدر و تبیین آسیبهای فراوان این بلای خانمانسوز همواره پیشتاز بوده است و از آنجاییکه سرلوحه اهداف این جمعیت کاهش آلام بشری و نجات و سلامت استانها قرار دارد،از اینرو می طلبد که جوانان داوطلب هلال احمر در جمعیت مبارزه با این آسیب اجتماعی بزرگ گه حیات و هویت جامعه ها بویژه جوانان را تهدید می نماید اقدامات پیشگیرانه بویژه مهارت نه گفتن و نه به اعتیاد را در این سطح جامعه نهادینه نمایند.
وی با اشاره به اینکه نگاه استاندار مازندران هر مازندرانی یک سفیر پیشگیری از اعتیاد است و با تاکید بر نقش سازنده سازمان ها، دانشگاه ها، مدارس و خانواده ها در آموزش و آگاهی بخشی خانواده ها تصریح کرد: پایداری جامعه سالم، پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روانگردانها، مستلزم یک حرکت جهادی، مشارکت همه مردم و تشکل های غیر دولتی مرتبط بویژه جمعیت هلال احمر عنوان کرد.
در پایان این مراسم از سفیران جوان و یاریگران حوزه پیشگیری از اعتیاد در جمعیت هلال احمر مازندران تجلیل شد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=83434
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مازندران
  • 200 بازدید
  • بدون دیدگاه