به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دکتر علیرضا کاظمی در دیدار با دکتر شهلا باقری مدیرکل انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به اینکه رشد و پیشرفت دانشآموزان باید در هر دو نهاد خانه و مدرسه انجام و کنترل شود؛ هماهنگی و همسویی فعالیتهای والدین و مربیان اهمیت بسزایی دارد.
وی افزود: بهرهگیری از ظرفیت بالای انجمن اولیاء و مربیان در پیشگیری از سوء مصرف موادمخدر بین نوجوانان و جوانان بسیار موثر است و یکی از فرصتهای مهم در روند تعلیم و تربیت محسوب میشود.
قائم مقام دبیرکل ستاد ادامه داد: ستاد میتواند براساس تبادل تفاهمنامهای با انجمن اولیاء و مربیان، اقداماتی را برای خانوادهها و دانشآموزان با هدف پیشگیری از اعتیاد و آسیبهای اجتماعی انجام دهد.
کاظمی گفت: همچنین ستاد میتواند کارگاههایی آموزشی را برای توانمندسازی اولیاء و مربیان و همچنین دانشآموزان در مقابل آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد برگزار نماید.
وی در این جلسه بر استفاده حداکثر از ظرفیت انجمن اولیاء و مربیان در پیشگیری از اعتیاد، توجه ویژه به تربیت عاطفی اجتماعی دانشآموزان، توجه به نقش مدرسه و خانواده در تعلیم و تربیت دانشآموزان تاکید کرد.
دکتر باقری مدیرکل انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش نیز در این دیدار ضمن استقبال از پیشنهادات دکتر کاظمی ابراز امیدواری کرد که همکاری ستاد و مشارکت خانوادهها میتواند زمینه آگاهی دهی به اولیاء و معلمان در خصوص انواع موادمخدر و نشانهها و علل گرایش جوان و نوجوان به موادمخدر را فراهم کند و جامعه را به هدف پیشگیری از اعتیاد نزدیک کند.
در این جلسه محمدهادی عسکری مدیرکل دفتر فرهنگی و پیشگیری و دکتر قمرزاده مشاور عالی معاونت پرورشی وزارت آموزش و پرورش حضور داشتند.
استفاده از ظرفیت بالای انجمن اولیاء و مربیان در پیشگیری از اعتیاد
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر بهرهگیری از ظرفیت بالای انجمن اولیاء و مربیان را در پیشگیری از سوء مصرف موادمخدر بین نوجوانان و جوانان بسیار موثر خواند و آن را یکی از فرصتهای مهم در روند تعلیم و تربیت برشمرد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=83389
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر
- 682 بازدید
- بدون دیدگاه