گیلان- محمدعلی اباذری در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شهرستان فومن گفت: شهرستان فومن ۳ شهید و ۴ جانباز عرصه مبارزه با موادمخدر را تقدیم انقلاب و مردم مسلمان ایران کرده و امیدواریم همه ما ادامه دهنده راه آن عزیزان و بزرگواران باشیم.
وی با اشاره به اهمیت موضوع جمع آوری و درمان معتادین متجاهر و تأثیر آن در پاکسازی چهره شهر و همچنین ارتقاء سطح امنیت اجتماعی گفت: پرداخت قدرالسهم هر کدام از شهرداری ها بابت نگهداری و درمان این افراد در مرکز ماده ۱۶ استان از جمله چالش هایی است که در حال حاضر با آن مواجهیم؛ لذا از شهرداریهای تمام شهرهای استان انتظار داریم همکاری های لازم را با بهزیستی داشته باشند و نسبت به تأمین هزینههای نگهداری و درمان معتادان متجاهر و کارتن خواب شهرهای تحت مدیریت خود، مطابق قوانین و دستورالعمل های مربوطه اقدام کنند.
دبیر شورا همچنین از فرماندار فومن خواست پیگیریهای لازم را در این خصوص بعمل آورد تا با پرداخت به موقع قدرالسهم از سوی شهرداریها، فرآیند جمعآوری، نگهداری و درمان معتادین متجاهر شهرستان دچار اختلال نشود.
اباذری در ادامه؛ نظارت بر مراکز درمان اعتیاد اعم از مراکز درمان سرپائی (MMT) و مراکز اقامتی میان مدت و… را از وظایف دستگاه های نظارتی عضو شورا برشمرد و افزود: مرکز بهداشت و درمان، اداره بهزیستی، نیروی انتظامی و سایر دستگاههای نظارتی میبایست با تشکیل تیمهای نظارتی بر عملکرد مراکز نظارت داشته باشند تا از هر گونه تخلف و احیاناً اقدامات خلاف قانون جلوگیری شود.
وی؛ نظارت بر فعالیت عطاریها را بسیار مهم دانست و افزود: اغلب عطاری ها هیچ گونه دانش و اطلاعاتی در این زمینه ندارند و با فروش داروهای غیر استاندارد و تأیید نشده خصوصاً داروهای ترک اعتیاد باعث خسارت های جسمی و روحی بیشتری در میان جوانان می شوند؛ لذا ضروری است اتاق اصناف قبل از صدور پروانه کسب ضمن استعلام صلاحیت فردی، وضعیت تحصیلی و آموزشی این افراد از سوی دانشگاه علوم پزشکی، نسبت به تشکیل تیم های بازرسی تلفیقی و انجام بازدید های سرزده و اصلاح وضعیت موجود اقدام کنند.
دبیر شورا به اهمیت پیشگیری و اقدامات فرهنگی و آگاه سازی اشاره کرد و افزود: برگزاری کلاسهای آموزشی، تئاتر خیابانی، بروشورها و بنرهایی حاوی پیامها و شعارهای پیشگیرانه نقش مؤثری در ارتقاء سطح آگاهی جامعه ایفا میکنند از این رو میبایست شهرداریها با همکاری دستگاههای فرهنگی نسبت به توسعه برنامه های فرهنگی در عرصه مبارزه با موادمخدر اقدام کنند.
وی در این رابطه پیشنهاد کرد که تئاتر خیابانی و یا سایر برنامه های فرهنگی با موضوعات مرتبط با اعتیاد و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در بازارهای روز فومن برگزار شود.
همچنین فکور فرماندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شهرستان فومن گفت: غفلت از امر مبارزه با موادمخدر و ابعاد مختلف آن خسارات و مشکلات بسیار زیادی را متوجه جامعه خواهد کرد و همه دستگاه ها موظفند با تمام توان و استفاده حداکثری از ظرفیت های خود در حوزه های مختلف مبارزه، اعم از مقابله با عرضه، فرهنگی و پیشگیری، و درمان و … وارد عمل شوند.
وی؛ حرفه آموزی و اشتغال بهبودیافتگان را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: چنانچه افراد بهبودیافته پس از درمان نتوانند وارد سیر طبیعی زندگی شوند مجدداً به اعتیاد روی خواهند آورد و این امر موجب اتلاف هزینه و زحمات صورت گرفته خواهد شد؛ لذا موضوع حرفه آموزی و فراهم آوردن شرایط برای اشتغال این افراد می بایست مدنظر دستگاه های مرتبط قرار گیرد.
در پایان این نشست اباذری دبیر شورای هماهنگی استان حکم انتصاب آقای موسی فکور رئیس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شهرستان فومن را با امضاء دکتر مؤمنی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر تقدیم وی کرد.
شهرداریها نسبت به توسعه برنامههای فرهنگی مبارزه با موادمخدر اقدام کنند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گیلان گفت: شهرداریها با همکاری دستگاههای فرهنگی نسبت به توسعه برنامه های فرهنگی در عرصه مبارزه با موادمخدر اقدام کنند.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=83349
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گیلان
- 335 بازدید
- بدون دیدگاه