آذربایجان غربی- دکتر رامین موحدی در بازدید از گمرک شهر مرزی بازرگان گفت: نقش مقابلهای گمرک در کاهش قاچاق موادمخدر و روان گردان ها با توجه به احتمال جاسازی و اختفای مواد مخدر در کالا و حمل آن توسط وسائط نقلیه زمینی، بسیار مهم و حائز اهمیت بوده و میتواند تأثیر چشمگیری در روند کاهش ورود و خروج مواد مخدر ارائه کند.
دکتر موحدی و هیئت همراه از نقاط مشترک مرزی با کشور ترکیه و استحکامات مرزی محل نگهداری و عملکرد سگ های مواد یاب بازدید کردند.
دبیر شورا با اشاره به اینکه گمرک بعنوان یکی از اعضای فعال شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استان و شهرستان ماکو، اقدامات چشمگیر و تعامل بسیار سازنده و مطلوبی با دستگاه های مقابله ای داشته است، خواستار همکاری مضاعف در این زمینه شد.
موحدی؛ مراقبت حداکثری و استفاده از تجهیزات مدرن و فن آوری روز دنیا و امکانات الکترونیکی از قبیل ایکس ری به منظور کشف مواد مخدر و روان گردان ها و آموزش مستمر به مأموران را از جمله مهمترین اقدامات در این عرصه برشمرد.
وی در خصوص استفاده از تجهیزات پیشرفته مقابلهای در مرزهای استان آذربایجان غربی گفت: تقویت نیروهای مرزی، تقویت پلیس مبارزه با مواد مخدر و مرزبانی، پیگیری تخصیص اعتباربرای گسترش مبادی خروجی و ارائه ابتکارات جدید در روند مبارزه از مهمترین اقدامات حوزه مقابله با عرضه در استان است.
دبیر شورا طرح دیوار کشی دور گمرک بازرگان را یکی دیگر از راهکارهای بخش سخت افزاری مبارزه بیان کرد.
موحدی همچنین برنامهریزی دقیق و هوشمند به منظور مبارزه فراگیر و قاطع علیه کلیه فعالیتها و اقدامات غیر قانونی مرتبط با موادمخدر و روانگردانها و پیشسازها، شناسایی شبکهها و سران اصلی قاچاق موادمخدر و مقابله با کاروانهای قاچاق و عرضه موادمخدر و انهدام آنها با همکاری سازمانهای مرتبط، ضربه زدن به بنیانهای مالی و اقتصادی قاچاقچیان را از جمله اهداف کمیته مقابله با عرضه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان عنوان کرد.
این مقام مسئول ضمن تأکید بر ضرورت افزایش اقدامات مقابله ای و کنترل ها بر عرضه مواد مخدر ابراز امیدواری کرد که با تلاش شبانه روزی مرزبانان غیور و نظارت هر چه بیشتر بر راه ها و مرزها و و ممانعت از ترانزیت مواد، در آیندهی نزدیک شاهد پیشگیری کامل از ورود مواد به کشور خواهیم بود.
همچنین دکتر ظهیری رئیس گمرک استان آذربایجان غربی افزود: روزانه حدود ۸۰۰ کامیون از مرز بازرگان تردد میکند. در واقع هر چهار دقیقه موظف هستیم یک دستگاه کامیون را به کشور ترکیه ترانزیت کنیم و در هر دو دقیقه و نیم یک دستگاه کامیون از کشور ترکیه به داخل کشور ایران را پذیرش کنیم.
وی افزود: مبارزه بی امان و مستمر برای جلوگیری از ورود و خروج مواد مخدر به کشور ادامه دارد.
رئیس گمرک استان در ادامه؛ نصب دستگاههای پیشرفته و فن آوری روز دنیا در مبادی گمرک استان جز ضروریات بوده و حائز اهمیت دانست.
دکتر ظهیری گسترش دهانه خروجی و ورودی مرزباررگان را یکی از طرح های پیشنهادی گمرک برای تسهیل در امر پذیرش و خروج وسائط سنگین نقلیه عنوان کرد و افزود: لازم است مسئولین استانی و کشوری در این زمینه مساعدت لازم را معمول دارند.
گفتنی است؛ در حاشیه این دیدار، دبیر شورای هماهنگی استان به اتفاق هیئت همراه از محل ایکس ری گمرک بازرگان و نحوه عملکرد دستگاه و چگونگی فعالیت مأمورین و کارکنان گمرک در بازرسی کامیون ها بازدید کرد.
نقش مهم گمرک در کاهش قاچاق موادمخدر و روانگردانها
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر آذربایجان غربی گفت: نقش مقابلهای گمرک در کاهش قاچاق موادمخدر و روانگردانها با توجه به احتمال جاسازی و اختفای مواد مخدر در کالا و حمل آن توسط وسائط نقلیه زمینی، بسیار مهم و حائز اهمیت بوده است.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=83200
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان آذربایجان غربی
- 320 بازدید
- بدون دیدگاه