هرمزگان- مصطفی برزگر در آئین افتتاح طرح یاریگران زندگی گفت: مدارس بهعنوان فضایی که معلمان با دانشآموزان و والدین ایشان در ارتباط هستند، فرصت مناسبی برای اجرای طرح ها و برنامه های مختلف در آن به شمار می روند و هر چقدر در این حوزه سرمایه گذاری کنیم، قطعا در آینده با خسارتهای کمتری در حوزه اعتیاد مواجهه خواهیم شد.
همچنین محمد قویدل مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان عنوان کرد: در این طرح، کوشش این است که با تشکیل و شبکهسازی همیاریهای دانش آموزان و ذینفعان مدرسه و همچنین با توانمندسازی ایشان در زمینه پیشگیری اولیه از اعتیاد و رفتارهای پرخطر، زمینه ای فراهم شود که دانش آموزان به همراه والدین و معلمان تمامی فرآیند شناسایی رفتارهای پرخطر تا تدوین راهکارهای پیشگیرانه، طراحی، حمایت جویی، اجرا و مستندسازی پروژه های کوچک مدرسه ای را خود برنامه ریزی و مدیریت کنند.
سامیه جهانشاهی، مدیرکل بهزیستی و رئیس کمیته تخصصی امورفرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی استان با ابراز خرسندی از اجرای طرح یاریگران زندگی و آموزش همزمان دانش آموزان، والدین و معلمان و مشاوران در مدارس، اظهار داشت: آمادگی داریم در طرح و برنامههای اجرایی اداره کل آموزش و پرورش استان مشارکت و همکاری کنیم.
وی ضمن تشریح عملکرد دستگاه های عضو کمیته تخصصی امورفرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی استان افزود: همچنین آمادگی داریم طرح پیشگیری اولیه از اعتیاد در محیطهای کار (طرح کیان) را در ادارات دولتی و طرح ارتقای شناختی-رفتاری را برای دانشآموزان پایه دوازدهم با همکاری و مشارکت اداره کل آموزش و پرورش استان اجرا کنیم.
راه اندازی بیش از ۱۸۰۰ کانون یاریگران زندگی در مدارس هرمزگان
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان هرمزگان گفت: طرح ملی یاریگران زندگی با راهاندازی بیش از 1800 کانون یاریگران زندگی در مدارس ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم در سطح استان اجرا می شود.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=83176
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان هرمزگان
- 273 بازدید
- بدون دیدگاه