گیلان- مصطفیپور در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان گفت: اعتیاد یکی از خطرناکترین آسیبهای اجتماعی است که معضلات فردی و اجتماعی مختلف دیگری را با خود به همراه میآورد و میتوان گفت برنامهریزی و مقابله با این آسیب، به تنهایی موجب کاهش بسیاری از آسیبهای اجتماعی دیگر خواهد شد.
وی با اشاره به فرا رسیدن هفته مبارزه با اعتیاد و آسیبهای اجتماعی افزود: هر چند در زمینه اقدامات سلبی دستگاههای امنیتی و انتظامی با تمام توان فعالند و وظیفه خود را به شکل شایستهای انجام میدهند ولی نباید فراموش کرد که اقدامات ایجابی همانند آموزش و ارتقاء سطح آگاهی و دانش جوانان و نوجوانان که همواره گروه هدف شبکه قاچاق و توزیع موادمخدر هستند، میتواند تأثیر بسیار عمیقی در کاهش تقاضا و شیوع اعتیاد در جامعه داشته باشد؛ لذا همه دستگاههای فرهنگی و آموزشی و در رأس آنها آموزش و پرورش نقش تعیین کنندهای در این فرآیند دارد.
محمدعلی اباذری، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر گفت: در حال حاضر میتوان اعتیاد را بزرگترین آسیب اجتماعی در کشور دانست، آسیبی که زمینهساز سایر ناهنجاریهای اجتماعی و جرائم گوناگون می باشد.
وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت خیرین در بحث اشتغال و کارآفرینی بهبودیافتگان گفت: در حال حاضر مشوقهایی برای کارفرمایان در نظر گرفته شده تا از افراد بهبودیافته در واحدهای تولیدی خود استفاده کنند و امید است با پیشبرد برنامههای ابلاغی ستاد مبارزه با موادمخدر و همکاری دستگاههای مختلف و ذیربط استانی ضمن جذب خیرین در جهت حمایت از آسیب دیدگان اعتیاد و در بحث اشتغال بهبودیافتگان، گامهای مؤثری در سطح استان برداشته شود.
دبیر شورا با اشاره به فرارسیدن هفته مبارزه با اعتیاد و آسیبهای اجتماعی از اختصاص اعتبار لازم جهت ایجاد خانههای ورزش و همچنین اتاق یاریگران زندگی در استان خبر داد و افزود: بیش از ۸۰۰ میلیون تومان اعتیاد از سوی ستاد مبارزه با موادمخدر در اختیار آموزش و پرورش استان قرار داده شده است و خوشبختانه اتاق یاریگران زندگی در گیلان تجهیز و راهاندازی شد که در زمینه برنامه های پیشگیرانه و آگاه سازی دانش آموزان مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وی همچنین از اجرای برنامه های فرهنگی و پیشگیرانه در محلات کم برخوردار استان همزمان با هفته مبارزه با اعتیاد و آسیب های اجتماعی خبر داد و افزود: در این راستا اعتباری بالغ ۴۳۰ میلیون تومان در اختیار آموزش و پرورش استان قرار داده شده است و این برنامه ها تا ۲۸ آبان ماه تداوم خواهد داشت.
وی ابراز امیدواری کرد با همکاری و همراهی دستگاه های مختلف استانی یادواره ۶۸ شهید مبارزه با موادمخدر استان در آینده نزدیک برگزار شود.
مقابله با اعتیاد، کاهش آسیبهای اجتماعی دیگر را به همراه دارد
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان با بیان اینکه اعتیاد یکی از خطرناکترین آسیبهای اجتماعی است، گفت: برنامهریزی و مقابله با این آسیب، به تنهایی موجب کاهش بسیاری از آسیبهای اجتماعی دیگر خواهد شد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=83123
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گیلان
- 205 بازدید
- بدون دیدگاه