• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
کل پست ها: 73640اخبار امروز : 6
24

ضرورت تعیین تکلیف خودروهای توقیفی حوزه مبارزه با مواد مخدر شرق استان تهران

  • کد خبر : 83082
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۴
ضرورت تعیین تکلیف خودروهای توقیفی حوزه مبارزه با مواد مخدر شرق استان تهران
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شرق استان تهران گفت: خودروهای توقیفی حوزه مبارزه با مواد مخدر شهرستانهای شرق استان بایستی سریعتر تعیین تکلیف شوند .

شرق استان تهران – مهدی ولی‌زاده در نشست با دادستان شهرستان پاکدشت و جانشین پلیس مبارزه با موادمخدر شرق استان تهران اظهار داشت: یکی از راه‌های ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان موادمخدر که مورد تاکید مقام عظمای ولایت می‌باشد، مصادره خودروهای توقیفی موضوع قانون مبارزه با مواد مخدر جهت جلوگیری از انباشت آنها در پارکینگ بوده که این امر مستلزم همکاری دادستان ها و شعبات قضایی مربوط به پرونده‌های مواد مخدر در سطح شهرستان‌های شرق استان می‌باشد.
وی افزود: انتظار داریم دادستانهای شهرستانهای شرق به محض توقیف خودروی مصادره‌ای دستورات لازم جهت انتقال آن‌ها به پارکینگ در اختیار شورا توسط پرسنل پلیس مبارزه با مواد مخدر و کلانتریهای شرق استان را صادر کنند.
دبیر شورا گفت: براساس قانون مبارزه با مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام وظیفه تعیین تکلیف و ساماندهی کلیه اموال مصادره‌ای موضوع قانون بر عهده ستاد مبارزه با مواد مخدر در سطح کلان و دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در سطح استانها می باشد که اموال مصادره‌ای پس از انجام مراحل قانونی از طریق مزایده عمومی به فروش رسیده و وجه آنها به حساب خزانه دولت واریز خواهد شد.
در ادامه نشست؛ حسن پور دادستان پاکدشت جهت تکلیف خودروهای مصادره ای شهرستان پاکدشت قول مساعد داده و بر پشتیبانی لجستیکی دادسرای پاکدشت توسط دبیرخانه شورا تاکید کرد.
وی شعبات و پرونده‌های مبارزه با مواد مخدر را بسیار حساس و مهم دانست و بر همکاری دادسرای پاکدشت با دبیرخانه شورای هماهنگی شرق استان جهت ضربه به بنیانهای مالی قاچاقچیان اعلام آمادگی کرد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=83082
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شرق استان تهران
  • 501 بازدید
  • بدون دیدگاه