• امروز : سه شنبه - ۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 24 - شوال - 1446
  • برابر با : Tuesday - 22 April - 2025
کل پست ها: 73451اخبار امروز : 2
16

اجرای طرح یاریگران زندگی در روستا در ۴ استان کشور

  • کد خبر : 82845
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۴
اجرای طرح یاریگران زندگی در روستا در ۴ استان کشور
طرح یاریگران زندگی در روستا با هدف آگاهی بخشی و ایجاد حساسیت اجتماعی در جامعه روستایی در استان‌های سمنان، خراسان جنوبی، گلستان و اردبیل اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ با هدف اتخاذ استراتژی توسعه متوازن و بکارگیری رویکرد اجتماعی با اولویت پیشگیری و عدالت توزیعی برنامه‌های پیشگیری و آگاهی بخشی و ایجاد حساسیت اجتماعی در جامعه روستایی، ترویج سبک زندگی سالم و با نشاط، طرح یاریگران زندگی در روستا در استان‌های سمنان، خراسان جنوبی، گلستان و اردبیل، پس از ابلاغ دبیرکل ستاد به استانداران سراسر کشور و از جمله استان‌های یادشده آماده اجرا شد.
در همین راستا نشست مجازی با حضور معاونین سیاسی امنیتی و دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان‌های سمنان، خراسان جنوبی، گلستان و اردبیل و با حضور معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی، مدیرکل فرهنگی پیشگیری و رییس اداره پیشگیری از اعتیاد در محیط‌های کار ستاد برگزار شد.
دکتر محمد جمالو؛ معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: با استفاده از تجربیات موفق مدیریتی کشور در مبارزه با پاندومی کرونا باید بپذیریم با پاندومی جهانی اعتیاد نیز مواجهیم و برای مهار این آسیب بزرگ در کشورمان، بیش از هر زمان دیگری نیازمند همکاری و تعامل بالای بین بخشی هستیم. در همین راستا طرح یاریگران زندگی در روستا که با پیشنهاد استان سمنان آغاز شد در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.
محمدهادی عسکری؛ مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد گفت: روستا موتور محرکه توسعه ملی بوده و از این منظر می‌توان سرنوشت کشورها را وابسته به سرنوشت روستاها دانست؛ چراکه روستا تامین کننده غذای مردم جامعه است و بر اساس آخرین آمار و سرشماری، حدود ۲۶ درصد از جمعیت کشور در روستاها زندگی می‌کنند و بیش از سه میلیون بهره بردار در بخش کشاورزی که به‌عنوان بزرگترین بخش خصوصی اقتصاد کشور می‌باشد، مشغول فعالیت بوده و این بخش قریب به ۳۰ درصد به اقتصاد ملی کشور، کمک می‌کند.
وی بیان کرد: طرح یاریگران روستا به عنوان یک پروژه ملی و با مشارکت دستگاه‌های اجرایی زمانی می‌تواند موفق باشد که همه ارکان مدیریتی و اجرایی آن نسبت به اهداف پروژه متقاعد شده باشند و در پیشبرد اهداف پروژه که صیانت از منابع انسانی موثر در تولید ملی و بنیاد خانواده در روستا است همکاری داشته باشند. از همین رو این نشست، هماهنگی و اجرا شد.
در بخش بعدی جلسه بر اساس برنامه زمان بندی از پیش تعیین شده به ترتیب معاونین سیاسی امنیتی و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان‌های سمنان، خراسان جنوبی، اردبیل و گلستان به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات کارشناسی ارزنده و قابل استفاده خود اقدام کردند.
در جمع بندی نشست مقرر شد نسبت به پیش بینی منابع اعتباری طرح از سازمان دهیاری‌ها، شورای اجتماعی وزارت کشور اقدام و از ظرفیت گروه‌های جهادی و تشکل‌های مردمی در اجرای طرح استفاده شود، همچنین دستگاه‌های موثر دیگری به کمیته راهبری استانی طرح اضافه و در اجرای آن از کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی استان‌ها بهره‌گیری شود.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=82845
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر
  • 579 بازدید
  • بدون دیدگاه