به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، با هدف همگرایی و مفاهمه بیشتر در خصوص تبیین مفاد تفاهمنامههای همکاری هزینهای و تملک دارایی برای واحدهای ستادی و استانی و اتخاذ رویه مشترک و معطوف به اهداف از پیش تعیین شده، نشست مجازی با حضور معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی، مدیرکل توسعه ورزش روستایی، مدیران کل ورزش و جوانان استانها و معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی، مدیرکل فرهنگی پیشگیری و همچنین دبیران و کارشناسان فرهنگی پیشگیری استانهای سراسر کشور، به میزبانی معاونت فرهنگی و همگانی وزارت ورزش و جوانان در سالن اجتماعات اصلی وزارت ورزش برگزار شد.
محمدهادی عسکری؛ مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد د این نشست افزود: ظرفیت ورزش در کنترل آسیب بزرگ اعتیاد، مغتنم است و در این زمینه راه پرافتخاری طی شده و برای طراحی افق پیش رو باید ظرفیت همه دستگاهها شناسایی شود.
وی افزود: ورزش و تربیت بدنی جایگاه منحصر به فرد و تاثیرگذاری در تقویت سلامت و نشاط اجتماعی کشور داشته و از ورزشکاران و قهرمانان انتظار میرود به عنوان عنصر محوری و سازمان دهنده پیشگیری و مقابله با مواد مخدر، در ترویج گفتمان پبیشگیری از اعتیاد در جامعه مشارکت کنند.
وی اظهار امیدواری کرد که این نشست مشترک آغازی در بازیابی رسالت و ماموریت های مشترک دستگاه ها برای تعریف برنامه ها و اقدامات مشترک در جهت پیشگیری و مقابله با اعتیاد باشد.
محمد جمالو؛ معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: ما نیز به سهم خود از همکاری هم افزا و سازنده وزارت ورزش و جوانان با ستاد مبارزه با موادمخدر تشکر کرده و معتقدیم برای مهار اپیدمی اعتیاد باید از همه زمینه ها به خصوص رویکرد ایجابی و مثبت ورزش با حساسیت و نوآوری استفاده کنیم. همچنین از طرح ابتکاری یاریگران زندگی در روستا در استانهای سمنان، خراسان جنوبی، گلستان و اردبیل در توسعه خانه های ورزش و خانه های نشاط و تندرستی در روستاهای کشور، حداکثر استفاده را خواهیم برد.
سینا کلهر، معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به همکاری خوب و مثال زدنی وزارت ورزش با ستاد مبارزه با موادمخدر کشور گفت: تلقی عمومی جامعه از ورزش در دو بخش قهرمانی و فراغتی است اما در رویکرد جدید، ورزش پدیده کلان اجتماعی تلقی شده و معتقدیم یکی از پلتفرمهایی است که نتایج سریع با تأثیر آشکار و غیرقابل خدشه دارد.
وی افزود: در سال ۱۴۰۱ تجربه مثبت و تعاملی خود را با ستاد مبارزه با موادمخدر کشور توسعه دادیم و امروز نیز نسبت به ایجاد خانه های نشاط روستایی و برگزاری مسابقات ملی ورزشی خانه های ورزش روستایی همانند جام پرچم در دستور کار قرار خواهیم داد.
در ادامه؛ پسندیده؛ مدیرکل دفتر ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش و جوانان و میرزائی مقدم؛ رییس اداره پیشگیری در محیط کار ستاد مبارزه با موادمخدر با تاکید بر ظرفیتهای تأثیرگذار ورزشی، فضاها و فعالیتهای ورزشی، ظرفیت چهره های محبوب ورزشی در کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی، تفاهمنامه های همکاری فی مابین را توضیح دادند و گفتند که بر اساس تفاهمنامه سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۵۰ خانه نشاط و تندرستی در روستاهای کم برخوردار و ۳۴۰ خانه ورزش روستایی در نقاط پرخطر کشور راه اندازی شده و ۵۷۰ نفر از ورزشکاران در مسیر قهرمانی آموزشهای مهارتهای زندگی را فراآموخته و در ۴۰ کانون یاریگران ورزش، برنامه های پیش بینی شده ورزشی برگزار می شود.
در بخش پایانی نشست مدیران کل ورزش و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استانهای سیستان و بلوچستان، تهران، آذربایجان شرقی و یزد نسبت به ارائه دیدگاههای خود پرداختند.
ورزشکاران و قهرمانان ترویج گفتمان پیشگیری از اعتیاد در جامعه مشارکت کنند
مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: ورزش و تربیت بدنی جایگاه منحصر به فرد و تاثیرگذاری در تقویت سلامت و نشاط اجتماعی کشور دارد و از ورزشکاران و قهرمانان انتظار میرود در ترویج گفتمان پبیشگیری از اعتیاد در جامعه مشارکت کنند.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=82829
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر
- 498 بازدید
- بدون دیدگاه