آذربایجان شرقی- امیر رنجبر در دیدار با فرماندار تبریز، با تبیین اقدامات انجام شده در عرصههای مختلف مبارزه با موادمخدر در سطح استان و کشور افزود: علیرغم همسایگی با بزرگترین تولیدکننده موادمخدر در سطح جهانی، شیوعشناسیهای انجام شده در کشور نشان میدهد، شیوع اعتیاد در کشورمان از میانگین جهانی پایین بوده که این مهم بوجود نیامده مگر با همکاری مردم و دستگاه های دولتی.
وی با اشاره به جمعآوری معتادین متجاهر از سطح شهرها و مرکز استان افزود: مرکز ماده ۱۶ استان با مشارکت دستگاههای عضو مدیریت میشود، به نحوی که با استفاده از ظرفیتهای مردمی بیش از ۹۰ درصد هزینهها از سوی خیرین و دستگاههای دولتی استانی تامین میشود.
دبیر شورا با اشاره به اینکه رویکرد اصلی شورا در مرکز ماده ۱۶ کار درمانی و مهارت آموزی و تولید محصولات متعدد در مرکز مزبور از سوی بهبودیافتگان می باشد، افزود: با مشارکت فعالین اجتماعی و اقتصادی موفق به تولید محصولاتی شدهایم که به کشورهای همسایه صادر میشود.
در این دیدار دبیر شورا با اشاره بر اینکه با همکاری فرمانداران موفق به تهیه نقشه خطرپذیری محلات شهری و روستایی شدهایم، افزود: در محلات آسیبپذیر تا زمانیکه تغییرات کالبدی و نرم افزایی انجام نشود، موفق به کنترل اعتیاد و دیگر آسیبهای اجتماعی نخواهیم شد که به همین منظور طرح توانمندسازی را در محلات پیگیری و اجرا میکنیم.
در ادامه فرماندار تبریز مهندس جعفری آذر ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده در سطح شهرستان بر تشکیل جلسات شورا هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بعنوان بازوی مطالبه گر در عرصه های مختلف تاکید کرد.
ساماندهی معتادان متجاهر از اولویتهای اصلی در استان آذربایجان شرقی است
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان آذربایجان شرقی ساماندهی معتادان متجاهر را یکی از اولویتهای مهم شورا دانست و گفت: در مرکز ماده 16، با مشارکت فعالین اجتماعی و اقتصادی موفق به تولید محصولاتی شدهایم که به کشورهای همسایه صادر میشود.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=82770
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان آذربایجان شرقی
- 241 بازدید
- بدون دیدگاه