• امروز : شنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
14

پرداخت کمک هزینه بیمه به کار فرمایانی که بهبودیافتگان را مشغول به کار کنند

  • کد خبر : 82701
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۹
پرداخت کمک هزینه بیمه به کار فرمایانی که بهبودیافتگان را مشغول به کار کنند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شرق استان تهران گفت: کمک هزینه بیمه به کار فرمایانی که معتادان بهبودیافته از اعتیاد را مشغول به کار کنند، پرداخت می‌شود .

شرق استان تهران- مهدی ولی‌زاده در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان فیروزکوه که به ریاست فرماندار شهرستان برگزار شد، شهرستان فیروزکوه را به دلیل نقطه اتصال استان‌های تهران، سمنان و مازندران و همچنین اتصال آخرین شهر استان تهران به سمت شمال کشور دارای موقعیت خاص و ویژه دانست و بر کنترل محورهای مواصلاتی این شهرستان جهت جلوگیری از قاچاق موادمخدر و تقویت دستگاههای مقابله ای آن شهرستان تاکید کرد.
وی افزود: باتوجه به تفاهم‌نامه ستاد و سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور، معتادان در حین درمان، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را در مراکز ماده ۱۶ و ذیل تبصره ۲ فرا می‌گیرند .
دبیر شورا، یکی از راه‌های توانمندسازی معتادان بهبودیافته را اشتغال دانست که با آموزش فنی و حرفه‌ای فرد بهبودیافته پس از درمان می‌تواند جذب بازار کار شود.
فرماندار شهرستان فیروزکوه در ادامه جلسه؛ ایجاد ظرفیت اشتغال برای معتادان بهبودیافته، نشاط بخشی به جامعه هدف و گسترش ورزش با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد و همچنین فضاسازی جامعه در جهت پیشگیری از اعتیاد با استفاده از ظرفیت شهرداری‌ها را خواستار شد .
در پایان حکم محمد حیدری منش فرماندار فیروزکوه به عنوان رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان توسط دبیر شورا به ایشان تقدیم شد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=82701
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شرق استان تهران
  • 241 بازدید
  • بدون دیدگاه