به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دکتر محمد جمالو در جلسه تبیین و گفتگوی معکوس (Reverse Pitch) که در مرکز نوآوری یاریگران زندگی با حضور مدیران و کارشناسان معاونت کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد برگزار شد؛ گفت: هر فعالیتی که در امر مبارزه با موادمخدر انجام میدهیم باید نتیجهاش در میدان برای مردم ملموس باشد؛ در همین راستا این مرکز بهعنوان یک موتور محرکه عظیم برای حوزه اعتیاد و مبارزه با موادمخدر ایجاد شد تا یک مرجع برای ایجاد اقدامات تحولآفرینی در حوزههای اجتماعی باشد.
وی با بیان اینکه همیشه تغییر یک پروسه زمان بر و تا حدودی دشوار بوده است، افزود: برای رشد و توسعه یک سازمان لازم است که موانع و مشکلات اساسی شناسایی و برطرف شود؛ یک سازمان باید متناسب با شرایط جدید، به روز شود. اگر یک سازمان در مقابل تغییر و تحول سازمانی مقاومت کند و در زمان مناسب تغییر نکند، به سمت نابودی خواهد رفت و یا در آینده انجام این تغییر، بسیار سختتر خواهد شد.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد با بیان اینکه، مهمترین مشکل سازمانها عدم چابکی است، بیان کرد: دستیابی به این قابلیت از طریق تمرکززدایی، اتخاذ ساختارهای منعطف و ترویج فرهنگ تحول و نوگرایی میسر خواهد بود و همچنین سازمانهای چابک کمتر به سیستمها وابستهاند و بیشتر به هوشمندی، فرصتطلبی و چابکی سرمایههای انسانی خود متکی هستند.
جمالو تصریح کرد: این مرکز نوآوری به همت ستاد و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شکل گرفت و در واقع اینگونه مراکز نوآوری، درگاه ورودی اقدامات نوآورانه به مجموعه دستگاهها هستند و در این مراکز باید افراد ایده دار، خلاق و باهوش حضور داشته باشند.
وی ادامه داد: ستاد طبق تفاهمنامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تا سقف یک میلیارد تومان از تولیدات برتر دانش بنیان تائید شده در مبارزه با موادمخدر حمایت میکند.
جمالو در پایان گفت: مرکز نوآوری یاریگران زندگی، فرصتی برای نوآورانه اندیشیدن برای حل مسائل حوزه اعتیاد و آسیب های اجتماعی است و از همه استارتاپ ها و شتابدهنده ها برای فعالیت در این حوزه دعوت به عمل می آید.
در ادامه جلسه، فرزین رحیمنظری سرپرست دفتر مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد، دکتر محمدهادی عسکری مدیرکل فرهنگی و پیشگیری و دکتر مجید قربانی مدیرکل درمان و حمایتهای اجتماعی ستاد، دکتر صمد نریمان مسئول مرکز نوآوری یاریگران زندگی و روسای ادارات معاونت کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد به بیان نقطه نظرات خود در این زمینه پرداختند.
گفتنی است؛ مرکز نوآوری یاریگران زندگی با همت ستاد مبارزه با موادمخدر و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال ۱۳۹۹ ایجاد شده تا فضائی مناسب و امن را برای بروز خلاقیتهای جوانان این مرز و بوم فراهم سازد. این مرکز شتاب دهی به مسائل حقوقی، قانونی و حمایتی یک استارتاپ و فرد خلاق و ایده پرداز کمک میکند تا ایده به محصول تبدیل شود.
dchq.ir dchq.ir dchq.ir dchq.ir dchq.ir