محمدهادی عسکری در گفتگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: با هدف توسعه برنامهها و فعالیتهای پیشگیرانه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی برای گروه مخاطب خانوادهها و همچنین در راستای پیگیری اجرای تفاهمنامهی همکاری فیمابین؛ طرح ملی برگزاری کارگاههای آموزش مهارت برقراری خانواده توانا (Strong Family Program) آغاز شد.
وی افزود: این طرح بر اساس پیگیری و هماهنگیهای انجام شده توسط اداره کل سلامت روانی و اجتماعی وزارت بهداشت بوده و امید میرود طی برگزاری آن و تا پایان سالجاری، بیش از ۲۰۰۰ نفر تحت آموزش مذکور قرار گیرند.
مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد بیان کرد: طرح مذکور، یکی از برنامههای موفق و مطابق با استانداردهای بینالمللی بوده و هدف اصلی آن ارتقاء قابلیت مصونسازی خانوادهها در برابر آسیبهای اجتماعی است.
عسکری ادامه داد: در مرحله اول این طرح، حدود ۱۰۰ نفر از مدیران سلامت روان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور به عنوان مربی دوره، تربیت میشوند که این فاز به میزبانی ۶ دانشگاه علوم پزشکی ایران، فارس، کرمان، لرستان، نیشابور و اهواز بوده و دوره مربوط به دانشگاه علوم پزشکی ایران، از روز شنبه ۷ آبان و به مدت سه روز در محل هتل فردوسی و با حضور حدود ۷۰ نفر از مدیران سلامت روان آغاز شد.
وی افزود: در فاز دوم طرح مزبور، مربیان آموزش دیده، به صورت آبشاری در ۶۳ دانشگاه علوم پزشکی کشور نسبت به انتقال مفاهیم و آموزههای مورد نظر به کارشناسان سلامت روان و روانشناسان مقیم در خانهها و مراکز بهداشت و شبکه PHC اقدام خواهند کرد.
آغاز طرح ملی کارگاههای آموزش مهارت برقراری خانواده توانا توسط وزارت بهداشت
مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با موادمخدر از آغاز طرح ملی کارگاههای خانواده توانا توسط معاونت بهداشت وزارت بهداشت خبر داد و گفت: هدف اصلی این طرح، ارتقاء قابلیت مصونسازی خانوادهها در برابر آسیبهای اجتماعی است.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=82496
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر
- 316 بازدید
- بدون دیدگاه