• امروز : چهارشنبه - ۱۸ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 6 - ربيع ثاني - 1446
  • برابر با : Wednesday - 9 October - 2024
کل پست ها: 71746اخبار امروز : 0
9

اهمیت استفاده از نظرات و تجارت علمی اساتید دانشگاهی برای کاهش آسیب اعتیاد

  • کد خبر : 82412
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱
اهمیت استفاده از نظرات و تجارت علمی اساتید دانشگاهی برای کاهش آسیب اعتیاد
سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختیاری گفت: برای مقابله با اثرات مخرب سوء مصرف مواد مخدر از نظرات و تجارت علمی و پژوهشی صاحب نظران و اساتید دانشگاهی استفاده خواهیم کرد.

چهارمحال و بختیاری- حمیدرضا شیخی در دیدار با رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهرکرد گفت: در راستای برنامه توسعه هفتم کشور ابلاغی از سوی مقام معظم رهبري (مدظله‌العالی) راهبرد اصلی ستاد، پیشگیری از آسیب های اجتماعی به ویژه مواد مخدر و روانگردان ها است.
وی افزود: برای مقابله با اثرات مخرب سوء مصرف مواد مخدر و آسیب هایی که برای معتادان بوجود خواهد آورد ضرورت دارد از نظرات و تجارت علمی و پژوهشی صاحب نظران و اساتید دانشگاهی برای کاهش آسیب های اعتیاد بهره مند شویم.
سرپرست شورا افزود: اعتیاد به مواد مخدر و روان گردان ها از یک سو به عنوان مهمترین مانع رشد و توسعه پایدار جوامع تلقی شده و از سوی دیگر در عرصه جهانی یکی از بحران های جدی علیه سلامت جسمانی، روانی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی تعیین شده است.
شیخی ادامه داد: این تهدید استراتژیک، چند وجهی، چند سببی و سیستماتیک همواره با دنبال کردن روند فزاینده عرضه و تقاضای مواد، به دنبال کسب سود نامشروع و قتل عام نوجوانان و جوانان جوامع می باشد تا بدین ترتیب بتواند به ادامه حیات خود استمرار دهد.
وی؛ اعتياد را يك مسئله جهاني دانست و افزود: همه كشورها با آن درگير هستند و كشور ما در مجاورت بزرگ‌ترین توليد كننده مواد مخدر قرار دارد و دشمن با ترویج باور های غلط و انتشار محتوای کذب تلاش می‌کند که جامعه ما مخصوصا نوجوانان و جوانان را درگیر مسئله اعتیاد کند و نقش دشمن‌ در اين حوزه بسيار پر رنگ است.
سرپرست شورا افزود: موضوع پيشگيري از اعتياد اولويت اول ستاد است كه در اين حوزه در تلاش هستيم ظرفيت نفوذ كانون ياريگران زندگي را هم به صورت كمي و هم كيفي افزايش دهيم و در روستاها نيز اين برنامه‌ها و طرح‌ها اجرا شود.
شیخی به اجراي طرح ياريگران زندگي در محیط های آموزشی اشاره کرد و افزود: دانشگاه یکی از اولویت دار ترین فضایی است باید برای اجراي برنامه‌های فرهنگي و پيشگيري تلاش کنیم و از این ظرفیت نباید غفلت کنیم و حتماً به این ظرفیت توجه شود و همه دستگاه‌های اجرایی استان در خصوص مبارزه با مواد مخدر و کاهش آسیب‌های اجتماعی و این پدیده خانمانسوز هدف‌گزاری داشته و برای تدوین نقشه راه و سند جامع مبارزه با مواد مخدر در راستای برنامه توسعه هفتم انجام دهند و با توجه به آن برنامه‌های عملیاتی در این حوزه را تنظیم کنند.
وی افزود: مبارزه با مواد مخدر نیازمند برنامه‌ریزی هدفمند است و دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی استان با هم‌افزایی و مشارکت بخشی، زمینه‌ها و بسترهای لازم برای آگاهی‌بخشی، اطلاع‌رسانی و اغنا نسل جوان را فراهم کنند و نباید از بحث پیشگیری که کم‌هزینه‌تر از درمان است، غافل شویم.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=82412
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان چهارمحال و بختیاری
  • 164 بازدید
  • بدون دیدگاه