• امروز : شنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
21

پیشکسوتان فوتبال شیراز، سفیران پیشگیری از اعتیاد شدند

  • کد خبر : 82173
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۷
پیشکسوتان فوتبال شیراز، سفیران پیشگیری از اعتیاد شدند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: ورزش بهترین راه پیشگیری از افتادن در دام اعتیاد است؛ به همین منظور پیشکسوتان فوتبال شیراز، سفیران پیشگیری از اعتیاد شدند.

فارس- سید موسی حسینی با بیان این مطلب اظهار داشت: مواد مخدر جدی‌ترین آسیب در جامعه است، چرا که یک فرد معتاد می‌تواند چندین خانواده را درگیر کند و در خانواده‌ای که یک معتاد وجود دارد بنیان خانواده به‌شدت تهدید خواهد شد.
وی؛ ورزش را عامل مؤثری در پیشگیری از اعتیاد دانست و افزود: ورزش به‌عنوان ارزان‌ترین و مؤثرترین ابزار برای پر کردن اوقات فراغت آحاد جامعه و پیشگیری از بلای خانمان‌سوز اعتیاد است.
دبیر شورا گفت: ورزش هم در درمان و هم برای پیشگیری از این آسیب بسیار تأثیرگذار است.
حسینی در ادامه با تأکید بر این موضوع که ورزش بهترین راه برای پیشگیری از افتادن در دام اعتیاد است، افزود: باید از تمام ظرفیت‌های موجود در ورزش برای جلوگیری از این آسیب استفاده کنیم.
وی جایگاه بالای ورزشی و وجود قهرمانان و مدل آوران و پیشکسوتان استان فارس را حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: ورزش در جامعه مخاطبین گسترده‌ای دارد از این‌رو پیام ورزشکاران به ویژه قهرمانان و مدل آوران و پیشکسوتان عرصه ورزشی به نوجوانان و جوانان در جهت پیشگیری از اعتیاد از اثرگذاری بسیار زیادی برخوردار خواهد بود و می‌تواند کمک مؤثری در مبارزه با معضل مواد مخدر باشد.
این مقام مسئول در فارس گفت: در همین راستا اعضای تیم فوتبال پیشکسوتان شیراز به عنوان سفیران پیشگیری از اعتیاد و یاریگران زندگی منصوب و امیدواریم با همراهی این بزرگواران شاهد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باشیم.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=82173
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان فارس
  • 389 بازدید
  • بدون دیدگاه