کرمان- به همت ناحیه مقاومت بسیج سپاه زرند و با همکاری ریاست دادگستری و دادستان شهرستان ، پلیس مبارزه با مواد مخدر فرمانده انتظامی ، شهردار شهرستان زرند و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان تعداد ۱۹ نفر از متعادین متجاهر شناسایی و به مرکز کرامت سپاه ثارالله استان کرمان جهت ترک اعتیاد اعزام شدند.
پس از سیر مراحل درمان، مراسم معنوی جشن رهایی و گلریزان در سالن آمفی تئاتر اداره ارشاد اسلامی با حضور مسئولین، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، خیرین، سازمان های مردم نهاد، کارخانه جات و اصناف شهرستان برگزار و زمینه اشتغال بهبودیافتگان فراهم شد.
در ضمن در پایان مراسم به هریک از خانواده های نامبردگان سبد معیشتی کالا به ارزش ۷ میلیون ریال اهدا و مقرر شد، زمینه اشتغال تمامی این افراد در شهرستان زرند فراهم شود.
برگزاری جشن رهایی و گلریزان بهبودیافتگان از اعتیاد
جشن رهایی و گلریزان بهبودیافتگان از اعتیاد در شهرستان زرند برگزار و مقرر شد، زمینه اشتغال این افراد در این شهرستان فراهم شود.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=82144
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کرمان
- 229 بازدید
- بدون دیدگاه