• امروز : سه شنبه - ۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 24 - شوال - 1446
  • برابر با : Tuesday - 22 April - 2025
کل پست ها: 73451اخبار امروز : 2
11

انجمن اولياء و مربيان بزرگترين فرصت براي اجراي برنامه‌هاي پيشگيرانه است

  • کد خبر : 82131
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۸
انجمن اولياء و مربيان بزرگترين فرصت براي اجراي برنامه‌هاي پيشگيرانه است
قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ظرفيت انجمن اولياء و مربيان، بزرگترين فرصت براي اجراي برنامه‌هاي فرهنگي و پيشگيري است.

خراسان شمالی- دكتر علیرضا كاظمي در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: مساله موادمخدر يك مساله تركيبي،‌ پيچيده و چندبعدي است و زنجيره‌اي از عوامل دارد و كار در اين حوزه بسيار سخت و پيچيده است.
وی بیان کرد: مساله موادمخدر يك مساله تركيبي،‌ پيچيده و چندبعدي است و زنجيره‌اي از عوامل دارد و كار در اين حوزه بسيار سخت و پيچيده است، موادمخدر پديده‌اي است كه انواع آسيب‌ها را به دنبال خود مي‌آورد و هم خود معلول بسياري از آسيب‌ها است.
قائم مقام دبيركل ستاد افزود: اعتياد ام المصائب است و بنا به فرمايشات مقام معظم رهبري، اولويت اول آسيب‌هاي اجتماعي اعتياد است و در اين خصوص فرمودند كه بايد اقدامات تحولي و فوق العاده انجام شود.
قائم مقام دبيركل ستاد اضافه کرد: اعتياد يك مساله جهاني است و همه كشورها با آن درگير مي‌باشند. سن اعتياد در جهان ۱۹ سال است ولي در كشور ما سن اعتياد ۲۴ سال است و اين در حالي است كه كشور ما در مجاورت بزرگترين توليدكننده مواد مخدر قرار دارد، اين پديده اي است كه دشمن در اين حوزه تلاش مي كند و صرفاً يك مساله اقتصادي و يك مافيا نيست بلكه يك مساله سياسي است و نقش دشمنان در اين حوزه بسيار موثر است.
کاظمی افزود: اولويت اول ستاد، پيشگيري از اعتياد است كه در اين حوزه در تلاشيم ظرفيت نفوذ كانون ياريگران زندگي را هم به صورت كمي و هم كيفي افزايش دهيم و در روستاها نيز اين برنامه ها و طرح ها اجرا شود.
وی در خصوص اجراي طرح ياريگران زندگي در آموزش و پرورش گفت: فرهنگ در خانواده شكل مي‌گيرد و در مدرسه تقويت مي‌شود كه استفاده از ظرفيت انجمن اولياء و مربيان بزرگترين فرصت براي اجراي برنامه‌هاي فرهنگي و پيشگيري است و اين در حاليست كه از اين ظرفيت غفلت شده است و در تلاش هستيم به اين موضوع نيز توجه شود.
کاظمی در پایان در خصوص حوزه درمان اعتياد بیان داشت: الگوي نگهداري در ماده ۱۶ بسيار مساله دارد و بايد به دنبال تغيير الگوهاي درمان و نگهداري در مراكز ماده ۱۶ باشيم و در حوزه اشتغال، صيانت، حمايت و حرفه آموزي مددجويان باشيم، در ستاد مبارزه با مواد مخدر برنامه ريزي شده كه سامانه غربالگري راه اندازي شود تا در زمينه بازتواني معتادين اقدامات خوبي انجام شود. در اين سامانه بيماران بايد تفكيك و طبقه بندي شوند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=82131
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان شمالی
  • 502 بازدید
  • بدون دیدگاه