• امروز : سه شنبه - ۲۱ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 12 - رمضان - 1446
  • برابر با : Tuesday - 11 March - 2025
کل پست ها: 73167اخبار امروز : 9
7

برای مبارزه با اعتیاد، باید اشتغال ايجاد كرد

  • کد خبر : 8209
  • ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۹:۴۷

استاندار کرمان در جلسه با اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، گفت: مهم ترین کاری که می توان در زمینه مبارزه با مواد مخدر در استان انجام داد، آموزش، اطلاع‌رسانی و پیشگیری، است، ضمن این که برای مبارزه با اعتیاد، باید اشتغال ایجاد کرد.به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر […]

استاندار کرمان در جلسه با اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، گفت: مهم ترین کاری که می توان در زمینه مبارزه با مواد مخدر در استان انجام داد، آموزش، اطلاع‌رسانی و پیشگیری، است، ضمن این که برای مبارزه با اعتیاد، باید اشتغال ایجاد کرد.

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان، علیرضا رزم حسینی استاندار و رئیس شورای هماهنگی با تاکید بر این که باید میان دستگاه‌های اجرایی استان هم افزایی صورت گیرد و همه باهم برای پیشگیری از اعتیاد در جامعه گام بردارند، افزود: اعتقاد دارم برای مبارزه با اعتیاد، باید اشتغال ایجاد کرد، بنابراین آمادگی داریم اگر طرحی پیشنهاد شود با همکاری دستگاه‌هایی از جمله کمیته‌ی امداد امام خمینی (ره) و اداره‌های کل فنی حرفه ای و بهزیستی در سطح خرد اشتغال ایجاد کنیم.

وی به وجود شش هزار مسجد در استان کرمان اشاره کرد و گفت: ظرفیت‌های استان کرمان زیاد است و اگر مدیریت خوبی باشد و از مراکز فرهنگی و ورزشی و سایر مراکز به خوبی استفاده شود، در زمینه‌ی پیشگیری از اعتیاد موفق خواهیم بود.

وی با تاکید بر این که باید یک تیم حرفه ای کار کارشناسی انجام دهد تا راهکارهایی برای اشتغال معتادان پس از ترک اعتیاد، ارائه شود،گفت: اگر بتوانیم تنها ۱۰ در صد از این افراد را شاغل کنیم، موفق هستیم.

رزم حسینی با بیان این که استان کرمان از ظرفیت های بسیار زیادی برخوردار است، گفت: صنعت، معدن و کشاورزی که استان کرمان دارد، می تواند به کمک مردم بیاید و با اشتغالی که ایجاد می شود، شاهد کاهش آمار بیکاران باشیم.

استاندار کرمان به نقش موثر صدا و سیما در اطلاع رسانی و فرهنگ‌سازی در حوزه اعتیاد اشاره کرد و گفت: همه رسانه ها باید در آگاه سازی مردم در این زمینه نقش خود را ایفا کنند.

وی با تاکید بر این که باید از خیران در ارتقا سلامت جامعه کمک گرفت، گفت: خیرین جامعه سالم، می توانند با اقداماتی که انجام می دهند، بحران استان را در زمینه ی مبارزه با مواد مخدر کم کنند.

وی ادامه داد: جوانان ایرانی با سواد و باهوش هستند، بنابراین دشمنان سعی می‌کنند این ظرفیت بزرگ ایران اسلامی را نشانه گرفته و نگذارند که کشور از این ظرفیت به خوبی استفاده کند، بنابراین ما باید افزایش آمار اعتیاد را در جامعه ریشه یابی کنیم.

رزم حسینی در رابطه با اردوگاه ماده ۱۶ کرمان که مربوط به معتادان پرخطر است، گفت: این اردوگاه وضعی نسبتا مطلوب دارد، ضمن این که مشکل اردوگاه ماده ۴۲ کرمان، باید با فازبندی حل شود.

منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان۹۳٫۳٫۲۴ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=8209

برچسب ها