مازندران- سيد محمود حسيني پور در آيين بازگشايي مدارس در دبير ستان هیات امنایی دخترانه شيوا شهرستان آمل که با حضور حسن کمالی، سرپرست آموزش وپرورش استان، کلیه روسای آموزش و پرورش ناحیه ها، جمعی از اعضای شورای هماهنگی استان، اصحاب رسانه، دانش آموزان، معلمان و خانواده های آنان برگزار شد، افزود: سند تحول بنيادين هم بر اين نكته تاكيد دارد كه استعداد هاي بالقوه تبديل به بالفعل شود و دانش آموزاني مطالبه گر، پرسشگر و آشنا با مهارت هاي زندگي تربيت شوند.
وی؛ ترويج فرهنگ پيشگيري را اولويت اصلی فعاليت های پرورشي و مشاوره در مدارس عنوان و تاكيد كرد: مدرسه بايد محور فعاليت هاي پيشگيرانه باشد و از مدرسه اين مهارت ها به خانواده و جامعه تعميم پيدا كند،در واقع دانش آموزان بايد طلايه دار اين قبيل مسائل باشند.
استاندار با اشاره به اينكه در سال تحصيلي گذشته ۲۸۸۰ مدرسه مجري طرح ياريگران زندگي در سطح استان بودند؛ خاطر نشان كرد: در سال تحصيلي جديد ۴۸۰۰ مدرسه مجري طرح ياريگران زندگي خواهند بود.
رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گفت: سوء مصرف مواد مخدر خانواده هاي بسيار زيادي را به ورطه نابودي و از هم پاشيدگي كشانده است و طرح ياريگران زندگي به دنبال آن است تا دانش آموزان در مدارس با يادگيري برخي از مهارت ها به تلاش هاي پيشگيرانه در اين زمينه دست يابند و به اين ترتيب فعاليت هاي پيشگيرانه در مدارس نهادينه شود.
حسینی پور ضمن ابراز اميدواري گفت: با اجراي اينگونه طرح ها مي توانيم مهارت هاي لازم به ويژه نه گفتن را به دانش آموزان بياموزيم و به ترويج فرهنگ پيشگيري در جامعه كمك كرده و همچون طرح هميار پليس بتوانيم آن را در سطح خانواده ها و جامعه نهادينه كنيم.
همچنین علی شیرازی، دبیر شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مازندران ضمن بزرگداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای والامقام ۸ سال جنگ تحمیلی و با تاکید بر آغاز سال تحصیلی جدید و حضور مجدد دانش آموزان و دانشجویان در کلاسهای درس بعد از دوسال وقفه تصریح کرد: آموزش وپرورش در خط مقدم جبهه تعلیم و تربیت به عنوان موثرترین نهاد در امر آموزش و مروج اصلی فرهنگ پیشگیری از آسیب های اجتماعی توجه جدی می شود.
وی درآئین رو نمائی از نقشه راه فاز دوم طرح یاریگران زندگی که با برنامه ریزی مدون به صورت همزمان در۴۸۰۰ مدرسه سطح استان برگزار شد با تاکید بر اهمیت اجرای مناسب و دقیق برنامه های فرهنگی و پیشگیری در جلوگیری از گرایش فرزندان و دانش آموزان به سوء مصرف مواد مخدر و روان گردانها، افزود: دانشگاه ها، مدارس و خانواده ها، در گسترش و اجرای صحیح طرح یاریگران زندگی و تعمیم مهارت های پیشگیرانه نقش سازنده ای را ایفا می کنند.
دبیر شورا با تاکید بر لزوم نماد سازی وتوجه عمیق به شعار: همه با هم، نه به اعتیاد- یاریگر هم باشیم- هر دانش آموز یک یاریگر زندگی، اهمیت تداوم آموزش مهارت نه گفتن به دانش آموزان تصریح کرد: فرزندانی که راه و روش های گوناگون نه گفتن به درخواست های هنجارشکنانه و غیرموجه دوستان و اطرافیان خود را می آموزند با تصمیم های درست تر، کمتر در معرض آسیب های اجتماعی قرار می گیرند.
در پايان این مراسم با حضور مديران استاني و شهرستاني از نقشه راه فاز دوم كانون ياريگران زندگي رونمايي شد.
نواختن زنگ ياريگران زندگي در مدارس مازندران / فعاليت هاي پيشگيرانه در مدارس نهادينه شود
استاندار مازندران با اشاره به اهميت پيشگيري از اعتياد و توجه به قشر دانش آموز گفت: فعاليت پيشگيرانه در مدارس سطح استان نهادينه شود.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=81832
- نویسنده : استاندار مازندران:
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مازندران
- 379 بازدید
- بدون دیدگاه