خراسان رضوی- محمدحسین صالحی در این دیدار گفت: اقداماتی که ستاد مبارزه با موادمخدر انجام می دهد، اگر بازوی رسانه ای نداشته باشد، تاثیرگذاری کمتری خواهد داشت.
وی به ظرفیت رسانهای روزنامه خراسان اشاره کرد و افزود: روزنامه خراسان جایگاه مهمی در استان و کشور دارد و مردم اعتماد ویژه ای به این رسانه دارند و این اعتماد مردم به رسانه موفقیت های ما را در بحث مبارزه با موادمخدر بیشتر خواهد کرد.
دبیر شورا با بیان این که روزنامه خراسان همواره به موضوع آسیب های اجتماعی در جامعه به صورت ویژه می پردازد، تصریح کرد: در ستاد مبارزه با موادمخدر استان طرحی به نام یاریگران زندگی (حمایت از افراد بهبود یافته از اعتیاد) اجرایی می شود و در مراحل ابتدایی طرح قرار داریم. در تولید محتوای این طرح به نظرات روزنامه خراسان نیاز داریم و معتقد هستیم اگر در کنار طرحی پشتوانه رسانه ای همچون خراسان باشد و عملکردهای ما را نقد و نقاط ضعف و قوت ما را تحلیل کند، قطعا اجرای طرح موفق خواهد بود.
صالحی دسترسی آسان به موادمخدر در استان را یکی از چالش های مهم برشمرد و گفت: در مسیر مبارزه با موادمخدر، ۴۰۰ نفر در استان به شهادت رسیده اند. با وجود این که در کشف موادمخدر، جمع آوری معتادان و مبارزه با این معضل اقدامات فراوانی انجام شده اما متاسفانه همچنان دسترسی به موادمخدر وجود دارد.
وی به آمار زنان معتاد متجاهر در استان نیز اشاره کرد و افزود: تعداد زنان معتاد متجاهر در استان به ۸۰۰ نفر می رسد که ۶۵۰ نفر از آن ها در کمپ های ترک اعتیاد هستند.
لزوم نقش آفرینی بیشتر رسانهها در جهاد مقدس مبارزه با مواد مخدر
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان رضوی در دیدار با مدیر مسؤل روزنامه خراسان خواستار اهتمام و نقش آفرینی هر چه بیشتر رسانه ها در جهاد مقدس مبارزه با مواد مخدر شد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=81795
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان رضوی
- 252 بازدید
- بدون دیدگاه