استاندار مرکزی با اشاره به اینکه مبارزه با مواد مخدر باید بیشتر رویکردی پیشگیرانه و اجتماعی داشته باشد، گفت: اجرای سیاست اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر ضروری است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، محمد حسین مقیمی ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی افزود: برای تدوین سند چشمانداز مبارزه با مواد مخدر باید با رویکردی اجتماعی وارد عمل شویم و از گروههای مرجع مردمی همچون هنرمندان، خیرین و رسانهها برای تحقق این مهم کمک بیشتری بگیریم.
وی به لزوم شناسایی نقاط آسیبپذیر و آلوده به مواد مخدر تاکید و بیان کرد: با شناسایی این نقاط میتوانیم اکثر برنامهریزیهای خود را روی این نقاط متمرکز کنیم تا مانع از شیوع این پدیده مخرب اجتماعی شویم.
استاندار مرکزی رفع معضل اشتغال در میان معتادان رها شده را ضروری دانست و ادامه داد: رویکرد اعلام شده از سوی دولت در مبارزه با مواد مخدر رویکردی پیشگیرانه و اجتماعی است و آگاه سازی، اعتماد سازی و جلب مشارکت مردم در ارتباط با این بلای خانمان سوز مبنای این رویکرد است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی نیز در ادامه گفت: در اجرای برنامههای در نظر گرفته شده برای هفته مبارزه با مواد مخدر باید رویکرد جدیدی را در پیش بگیریم.
غلامرضا فتحآبادی ادامه داد: در اجرای این برنامهها میتوان از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد و نهادهای مدنی استفاده کرد، چرا که ۷۰ درصد از برنامههای پیشگیری از اعتیاد توسط این سازمانها صورت میگیرد.
وی بر لزوم توسعه فعالیتهای مبارزه با مواد مخدر در سطح استان تاکید کرد و افزود: در حال حاضر این برنامهها در مراکز استان و شهرستانها اجرا میشود در حالی که اعتیاد در حواشی شهرها نیز رواج پیدا کرده است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری با اشاره به اینکه مستندسازی برنامههای اجرایی حائز اهمیت است، اظهار داشت: استان مرکزی و خراسان جنوبی به عنوان دو استان پایلوت وظیفه کار رسانهای را در این هفته بر عهده گرفتهاند.
گفتنی است ۵ تا ۱۲ تیر ماه با عنوان هفته مبارزه با مواد مخدر نامگذاری شده است.