دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي گفت: تولید و عرضه ماده مخدر شیشه امروز به دغدغه و نگرانی اصلی این شورا تبدیل شده و این در حالتی است که ميزان کشفیات آشپزخانه هاي تولید این ماده در سال ۹۲ نسبت به ۹۱ بیش از هفت برابر شده است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي؛ محمدعلي نصرتي در گردهمايي مربيان ورزشي كه با محوريت پيشگيري از اعتياد برگزار شده بود، ضمن اعلام اين خبر بيان كرد: ملت ایران از فرهنگ غنی اسلامی برخوردار است و اسلام مهمترین ایدئولوژی تاثیر گذاریست که هم انسان ساز و هم جامعه ساز است و به تمامی نیازهای جزء به جزء فردی و اجتماعی جامعه پاسخگو میباشد.
وي با بیان اینکه آموزه های اسلامی اندیشه های ذهنی و خیالی نیست، گفت : این آموزه ها باید در تمام رفتارهای فردی و اجتماعی ملت ما جاری باشد.
دبير شوراي هماهنگي استان با اشاره به اهمیت فرهنگ و فرهنگ سازی بین آحاد مردم اظهار کرد: فرهنگ، ریشه ی هر ملت است و استواری یک ملت با توجه به پیشینه ی فرهنگی و تمدنی قابل بحث است و شما ورزشکاران و مربیان باید در راستای ترویج فرهنگ غنی اسلامی تلاش کنید.
نصرتی گفت: از آنجا که دشمن به دنبال نا امنی اخلاقی و اجتماعی در جامعه ما است باید مراقب باشیم جامعه با یک سری موضوعات غیراخلاقی آسیب نبیند چرا که دشمن با تیزبینی خاص به این نتیجه رسید که ملت ایران را بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نمی توان به راحتی وادار به تسلیم نمود چرا که ملت ایران ملتی با فرهنگ، هوشیار، وظیفه شناس ، دین دار و با ایمان هستند که از وجود رهبری فرزانه و شایسته بهره می جویند.
وي در رابطه با ترویج مواد مخدر در بین جوانان استان عنوان کرد : دولتهای غربی بعد از انقلاب اسلامی ، قدرت و اتحاد ملت ایران را در جنگ تحمیلی و بعد از آن در طول سالهای اخیر با وجود تحریمهای زیاد دیدند و مقابل ملت ایران کم آوردند ولی آنها با حربه ای جدید دست به کار شدند و با وارد کردن مواد افیونی و شیمیایی در شکلهای متفاوت جوانان ما را منحرف کردند.
نصرتي افزود: یکی از تهدیدها ، نگرانی ها و دغدغه های جامعه، خانواده و بالاخص والدین بحث مواد مخدر است.در عصر گذشته نگرانی ها بیشتر در مورد مواد مخدر سنتی بود اما امروزه دشمن با انتقال پیش سازهای بسیار قوی و خطرناک و مجهزترین لابراتورها به خاک افغانستان سعی در تولید وقاچاق خطرناک ترین و مضرترین مواد مخدر در اشکال گوناگون و فریبنده به خاک کشور عزیزمان ایران را دارند.
وی در پایان اظهار کرد: بزرگترین مشکل در بحث مواد افیونی بی اطلاعی و نحوه مبارزه و درمان آن است فلذا از جمله اقدامات گسترده ای که در حال انجام است می توان به پیشگیری اولیه از اعتیاد ، اطلاع رسانی قوی ، تجهیز مراکز ترک اعتیاد از نظر بهداشت و درمان (اعم از دارویی و غیر دارویی) ، بحث زیستی ، جسمانی وتربیت بدنی و حرفه آموزی و اشتغال زایی اشاره کرد.
منبع خبر: شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي ۹۳٫۳٫۲۰