ساليان سال وجود موادمخدر را كتمان كرديم تا به ذهن و محافل جوانانمان راه پيدا نكند. اما اين سرپوش گذاشتن نه تنها باعث دوري جوانان از موادمخدر نشد، بلكه راه را براي جولان قاچاقچيان موادمخدر هموار كرد تا از عدم آگاهي جوانان استفاده كرده و به هر طريق مواد خود را به آنها برسانند. با روي كار آمدن دولت يازدهم، وزير كشور و دبير كل ستاد مبارزه با موادمخدر راه جديدي را ارائه كرد كه به زعم بسياري از كارشناسان حوزه موادمخدر اجتماعي كردن مبارزه با موادمخدر اصوليترين راهحل است.
نايب رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي در مورد عدم آگاهي درست جوانان و نوجوانان از موادمخدر به روابط عمومي ستاد مبارزه با موادمخدر ميگويد: شايد كمكاري رسانهها و مجرياني كه بايد اطلاعرساني ميكردند، باعث عدم آگاهي جوانان از موادمخدر شده است.
منصور حقيقتپور با اشاره به اين كه بايد فرهنگ و آموزش درستي در برخورد با موادمخدر به جوانان داده شود، ميافزايد: آيا در حوزه مبارزه با موادمخدر اطلاعرساني كرديم؟ چند مستند در اين زمينه ساختيم؟ چند گفتگو و مناظره گذاشتيم؟ چقدر در مدارس و دانشگاهها راجع به آن صحبت كرديم؟ ما كار را رها كرديم و نتيجه آن اين است كه فرزندانمان راه درست را تشخيص نميدهند.
وي با اشاره به رويكرد وزير كشور در اجتماعي كردن مبارزه با موادمخدر تاكيد ميكند: قطعا مبارزه با موادمخدر همافزايي ملي و اجتماعي را ميطلبد. براي پيشگيري بايد اقدامات تاثيرگذاري انجام داد. چه اشكالي دارد ائمه جماعت قوانين موادمخدر را موقع نماز براي نمازگزاران بگويد؟ اشكالي پيش ميآيد كه ورزشكاران كه به نوعي الگوي جوانان هستند آنها را از گرايش به موادمخدر نهي كنند؟ ايجاد NGO ها، كمپينها تبليغاتي، متينگها و… هم براي اطلاعرساني و آگاهسازي جوانان و خانوادههايشان بسيار مفيد هستند.
منصور حقيقتپور در ادامه به وظايف مجلس گريزي زده، ميگويد: مجلس در زمينه قانونگذاي و تصويب بودجه در حوزه مبارزه با موادمخدر بايد به اين بخش كمكهاي شاياني كند و اگر طرحي براي تصويب به مجلس ارائه شود از آن استقبال خواهيم كرد.
منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با موادمخدر۹۳٫۳٫۲۰