• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
9

کارآفرینان حوزه اشتغال‌ بهبودیافتگان از اعتیاد حمایت می‌شوند

  • کد خبر : 81090
  • ۰۹ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۹
کارآفرینان حوزه اشتغال‌ بهبودیافتگان از اعتیاد حمایت می‌شوند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شرق استان تهران گفت: این شورا از کارآفرینانی که زمینه اشتغال بهبودیافتگانِ از اعتیاد را فراهم کنند، حمایت می‌کند.

شرق استان تهران- مهدی ولی‌زاده در نشست با تعدادی از کارآفرینان حوزه صیانت و اشتغال بهبودیافتگان شهرستان‌های شرق استان که در نمایشگاه کارآفرینان حوزه اشتغال ستاد مبارزه با موادمخدر شرکت کردند، اظهار داشت: یکی از عوامل مانایی و تداوم بهبودیافتگان از اعتیاد، اشتغال آنان است؛ زیرا بیکاری باعث ایجاد فکر وخیال و وسوسه فرد بهبود یافته و لغزش آن به دامان اعتیاد خواهد شد.
وی افزود: یکی از اقدامات خوب برخی مراکز ذیل تبصره ۲ ماده ۱۶ نگهداری معتادین متجاهر در شرق استان، راه‌اندازی کارگاه‌های اشتغال زایی در کنار مراکز یاد شده و استفاده از ظرفیت خروجی بهبودیافتگان اینگونه مراکز است که تداوم این اقدامات در سایر مراکز نگهداری معتادین متجاهر با حمایت‌ دستگاه‌های دخیل در این امر، مورد تاکید این شورا است.
دبیر شورا، تولیدات محصولات چرمی دست دوز توسط تعدادی از زنان بد سرپرست و دارای همسر معتاد را اقدام مثبت و ارزنده یکی از سازمان‌های مردم نهاد در حوزه صیانت شهرستان ورامین خواند و بر حمایت دستگاههای متولی این امر از جمله ستاد مبارزه با موادمخدر و بهزیستی جهت اعطا وام‌های کم بهره به مدیر عامل موسسه و تهیه مکان مناسب جهت کارگاه توسط دستگاههای مرتبط شهرستان تاکید کرد.
در پایان نشست؛ پس از بیان دیدگاه و نقطه نظرات مدعوین با اهدا لوح و هدیه از کار آفرینان حوزه صیانت و اشتغال بهبودیافتگان تقدیر شد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=81090
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شرق استان تهران
  • 317 بازدید
  • بدون دیدگاه