• امروز : یکشنبه - ۱۱ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : 5 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Sunday - 1 June - 2025
کل پست ها: 73822اخبار امروز : 2
16

کمتر از ۲ درصد جمعیت استان بوشهر سابقه مصرف موادمخدر دارند

  • کد خبر : 80882
  • ۰۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۰
کمتر از ۲ درصد جمعیت استان بوشهر سابقه مصرف موادمخدر دارند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر گفت: بیش از 98 درصد افراد جامعه در استان بوشهر سالم و کمتر از 2 درصد سابقه مصرف موادمخدر دارند.

بوشهر- ارسطو ترکمان منش در نشست با مدیران و سازمانهای مردم نهاد ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، توانمندسازی سازمان‌های مردم نهاد را یکی از برنامه‌های مهم دانست و خاطر نشان کرد: آموزش سازمان‌های مردم نهاد متناسب با موقعیت جغرافیای فعالیت آنان و نحو فعالیت آنان در دستور کار قرار دارد.
وی؛ تعداد سازمان‌های مردم نهاد عضو شورا در استان بوشهر را حدود ۵۱ نهاد دانست و بیان کرد: حمایت سمن‌ها در ابعاد گوناگون تعیین مکان و فضا با همکاری خیران ‌و دستگاه‌های دولتی یک ضرورت است.
دبیر شورا تعیین بانک اطلاعاتی سازمان‌های مردم نهاد را مورد تأکید قرار داد و گفت: به‌روزرسانی بانک اطلاعاتی سازمان‌های مردم نهاد در دستور کار قرار دارد و در این راستا بارگذاری تخصص‌های سمن‌ها در سامانه یاد شده مورد توجه ویژه قرار دارد.
ترکمان منش، استفاده از هنرمندان، ورزشکاران و افراد تاثیرگذار در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مهم دانست و تأکید کرد: سمن‌ها که سفیران فرهنگی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی محسوب می‌شوند باید از چهره‌های شاخص و موفق در برنامه‌ها استفاده کنند.
وی مواد مخدر را یکی از چالش‌های مهم جوامع دانست و بیان کرد: باید تلاش شود از چهره‌های موفق و تاثیرگذار برای آگاهی جوانان از آثار مواد مخدر در ناهنجاری اجتماعی استفاده شود.
دبیر شورا؛ افزایش تاب‌آوری در کاهش آسیب‌های اجتماعی را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: آموزش افزایش تاب‌آوری در برابر آسیب‌های اجتماعی و دوری از گرایش به اعتیاد می‌تواند اثرگذار باشد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=80882
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان بوشهر
  • 249 بازدید
  • بدون دیدگاه