یزد- علی اکبر عزیزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در این همایش بر اهمیت فرهنگ سازی در حوزه پیشگیری از اعتیاد تاکید کرد و گفت: اگر تقاضا در حوزه مواد مخدر در جامعه وجود نداشته باشد قطعا ورود این بلیه شوم به کشور اتفاق نخواهد افتاد، لذا لازم است همه آحاد جامعه در این خصوص خود را مسئول بدانند.
وی افزود: فرهنگ سازی در حوزه های مختلف هنری، ورزشی و خیری در راستای مبارزه با مواد مخدر رویکرد مناسبی محسوب می شود و چه نکته ای بالاتر از اینکه مسئله مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد امری همگانی شود.
معاون استاندار در ادامه؛ برگزاری جشنواره با محوریت مبارزه با مواد مخدر را در جامعه بسیار تاثیرگذار دانست و بیان کرد: در این جشنواره ها موج اجتماعی ایجاد می شود و دستگاههای مختلف دولتی و نهادهای غیردولتی با همکاری و مشارکت یکدیگر، موج رسانه ای و پویش عمومی را در رابطه با فرهنگ سازی زندگی سالم و بدون مواد ایجاد می کنند و اطلاع رسانی در خصوص مراکز درمانی و تلاش های انجام شده در حوزه مبارزه با مواد مخدر انجام می شود.
همچنین مینا فرهی فرد سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در این همایش، تلاش بی وقفه و شبانه روزی نیروهای مخلص و جان برکف نیروهای انتظامی و اطلاعات، بسیج ، سپاه و نیروهای قضایی در امر کاهش عرضه و مقابله با مواد مخدر را یکی از دلایل مهم و اساسی موفقیت در امر مبارزه با مواد مخدر بیان کرد و افزود: ما در مقابل تلاش خالصانه این جهادگران مخلص سرتعظیم فرود می آوریم و از تک تک این نیروهای مخلص تشکر و قدردانی داریم و بر ارواح پاک و پرفتوح شهدای مبارزه با مواد مخدر بویژه شهید شاهدی و شهید زارعی سلام و درود می فرستیم.
وی افزود: نظر به تغییر رویکرد نظام جمهوری اسلامی و نگاه آن در موضوع مبارزه با مواد مخدر از یک برخورد قهری به یک برخورد اجتماعی و گفتمانی و اهمیت اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر در عرصههای مختلف پیشگیری، درمان و صیانت و توانمندسازی گروه های پرخطر، تلاش شده از توانمندی فعالان مردمی و سازمانهای مردم نهاد و اصناف مختلف استفاده گردد و با ارتباط موثر مستمر با آنان اقدامات مهمی انجام شود.
سرپرست شورا در ادامه؛ رویکرد اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر با حضور توانمند سفیران پیشگیری از اعتیاد و سازمانهای مردم نهاد و فعالان مردمی را باعث توانمندی مردم بویژه جوانان در برابر اعتیاد و نجات معتادان و اشتغالزایی و توانمندسازی آنان دانست.
فرهی فرد خاطرنشان کرد: سازمانهای مردم نهاد و کارآفرینان و فعالان مردمی و سفیران پیشگیری از اعتیاد سرمایههای عظیم عرصه اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر هستند که در این همایش از تک تک آنها تقدیر و تشکر می شود.
وی تصریح کرد: در سال گذشته استان یزد بعنوان پایلوت اجرای طرح شناسایی و معرفی سفیران فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد انتخاب شد و امسال ۳۵ نفر از سفیران این حوزه شناسایی و معرفی شدند.
گفتنی است؛ در این مراسم که اولین پویش شناسایی و معرفی سفیران فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد در استان به شمار می آمد از ۳۵ نفر از سفیران حوزه پیشگیری از اعتیاد در عرصه های علمی، هنری و ورزشی و نیز ۳۴ نفر از فعالین عرصه مبارزه با مواد مخدر شامل مدیران دستگاههای دولتی و سازمان های مردم نهاد، با اهدای لوح سپاس و اهدای هدیه تجلیل و قدردانی شد.
تجلیل از ۶۹ فعال مبارزه با مواد مخدر و سفیر پیشگیری از اعتیاد در یزد
در همایش تجلیل از فعالین عرصه مبارزه با مواد مخدر و سفیران پیشگیری از اعتیاد که با حضور مدیران موسسات غیردولتی در یزد برگزار شد، از 69 فعال مبارزه با مواد مخدر و سفیر پیشگیری از اعتیاد تجلیل شد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=80805
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان یزد
- 323 بازدید
- بدون دیدگاه