گیلان- دکتر اسدالله عباسی در چهارمین نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گفت: فرمانداران مکلف هستند با استفاده از همه ظرفیتها نسبت به جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر اقدام کنند؛ هزینههای مربوطه نیز بر اساس قانون بر عهده شهرداریها و بخشداریها خواهد بود.
وی تصریح کرد: تمامی دستگاههای متولی اجرایی و خدماترسان تا پایان شهریور ماه فرصت دارند نسبت به پاکسازی و ساماندهی شهرها و روستاهای گیلان از معتادان متجاهر اقدام کنند.
استاندار گیلان استفاده از ظرفیت خیرین برای تأمین برخی از هزینههای ناشی از این معضل اجتماعی را امری مهم و نیازمند توجه خواند و افزود: دستگاههای متولی پاکسازی را از رشت آغاز کنند و در هر مکانی که اسکان داده شدند، هزینه نگهداری و بازپروری آنها بر عهده شهرداریها است.
عباسی با بیان اینکه نمیتوان منتظر ساخت مکانهایی برای نگهداری از این افراد ماند، افزود: مردم گیلان از یک سو با معضل سگهای ولگرد مواجهند و از سوی دیگر حضور معتادان متجاهر در پارکها و اماکن عمومی برای مردم ناامنی ایجاد کرده که در صورت کوتاهی درخصوص جمع آوری معتادان، آمار آنها به دوبرابر نیز افزایش پیدا میکند.
وی تاکید کرد: میتوان از فضای مدارس و دانشگاهها و اردوگاههای در اختیار برخی از نهادها تا احداث و تکمیل مکانهای مناسب، برای بازپروری معتادان متجاهر به صورت موقت استفاده کرد.
استاندار اظهار کرد: متولیان امر باید با انجام درست وظایف محوله و تعیین سرانه و تقسیم وظایف در کنار نیروی انتظامی، گیلان را از وجود معتادان متجاهر پاکسازی کنند.
عباسی بر ضرورت آموزش معتادان متجاهر در دوران بازپروری و فراهم سازی زمینههای اشتغال و توانمندسازی پس از بهبودی کامل تاکید و اضافه کرد: کمیته امداد باید خانوادههای این افراد را تحت پوشش قرار دهد.
همچنین محمدعلی اباذری دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان با تقدیر از حمایت ها و حساسیت استاندار گیلان نسبت به موضوعات مرتبط با مبارزه با موادمخدر گفت: راه اندازی مرکز جدید ماده ۱۶ با ظرفیت متناسب با نیازهای استان از مهمترین دغدغه های اعضای شورا است و دادستان مرکز استان و مجموعه دستگاه قضائی نیز همواره پیگیر راه اندازی آن بوده اند. خوشبختانه با همت دستگاه های مربوطه مخصوصاً اداره کل بهزیستی و با حمایت های مالی انجام گرفته از سوی شهرداری رشت این مرکز همزمان با هفته دولت افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.
وی افزود: تمام شهرداری های استان مکلفند برحسب میزان آلودگی و تعداد معتادین متجاهر خود، هزینه های درمان و نگهداری این افراد را پرداخت کنند تا فعالیت این مرکز و اجرای تمام و کمال طرح ساماندهی معتادین متجاهر دچار مشکل نشود.
دبیر شورا بر لزوم اخذ مجوز از کمیته هماهنگی مراکز ماده ۱۶ کشور تأکید کرد و گفت: اگر چنانچه این امر با پیگیری های اداره کل بهزیستی و حمایت های استاندار میسر شود، امکان دریافت اعتبارات و حمایت های مالی از سوی ستاد مبارزه با موادمخدر نیز امکان پذیر خواهد شد.
وی افزود: استان گیلان ۶۸ شهید و ۲۰ جانباز را در عرصه مبارزه با موادمخدر تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت شریف ایران نموده و جا دارد یادواره شهدای مبارزه با موادمخدر استان گیلان برگزار شود که اقدامات اولیه در این خصوص انجام گرفته و با همکاری دستگاه های ذیربط و اعضا محترم شورا اجرایی خواهد شد.
جمع آوری و ساماندهی معتادین متجاهر تا پایان شهریور به اتمام برسد
استاندار گیلان بر لزوم همکاری همه دستگاههای اجرایی و خدمات رسان برای رفع معضل معتادان متجاهر و تقویت نظارت بر عملکرد نهادهای مختلف تأکید کرد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=80572
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گیلان
- 271 بازدید
- بدون دیدگاه