• امروز : جمعه - ۱۳ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - محرم - 1447
  • برابر با : Friday - 4 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
10

ستاد مبارزه با مواد مخدر و صدا و سیمای مرکز گیلان تفاهم‌نامه همكاري امضا كردند

  • کد خبر : 8055
  • ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۵

مدیرکل روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری از امضای تفاهمنامه اين ستاد با صدا و سیمای مرکز گیلان در خصوص توليد ۸۴ برنامه گفت گو محور راديويي و تلويزيوني در راستای نهضت پیشگیری از اعتیاد در سطح کشور خبر داد.به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ فرزین رحیم‌نظری امروز در […]

مدیرکل روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری از امضای تفاهمنامه اين ستاد با صدا و سیمای مرکز گیلان در خصوص توليد ۸۴ برنامه گفت گو محور راديويي و تلويزيوني در راستای نهضت پیشگیری از اعتیاد در سطح کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ فرزین رحیم‌نظری امروز در حاشيه جلسه با مديركل صدا و سيماي مركز گيلان با اشاره به اهداف سفر خود به گیلان اظهار کرد: این سفر با هدف امضای تفاهمنامه با صدا و سیمای مرکز گیلان است كه مقرر است اين مركز تعداد ۴۲ برنامه گفت‌وگو محور پیشگیری از اعتیاد در حوزه صدا و ۴۲ برنامه گفت‌وگو محور در حوزه سیما توليد كند.

مدیر کل روابط عمومی ستاد تامین اعتبار قرارداد مذکور را از طریق این ستاد با نظارت دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر گیلان به صورت مستقیم عنوان کرد.

رحيم‌نظري با بیان اینکه با حضور کارشناسان مشخص در صدا و سیما و تعامل یکدیگر استارت این کار زده می‌شود، گفت: نهضت پیشگیری از اعتیاد و رسیدن به رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر که وزیر کشور و دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر بنای آن را گذاشتند تنها با همکاری رسانه رخ می‌دهد.

وي نقش رسانه ملی و مکتوب و دیجیتالی را در اجرایی شدن نهضت پیشگیری از اعتیاد بسیار تاثیرگذار دانست و تصریح کرد: امیدواریم با حضور «علی‌اکبر پوراوزان» دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان خلأ موضوع مبارزه با مواد مخدر در گیلان برطرف شود.

رحيم‌نظري امضای تفاهمنامه مذکور را گام نخست در راستای اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی در زمینه اعتیاد دانست و خاطرنشان کرد: این تفاهمنامه می‌تواند باب همکاری‌های بعدی را باز کند.

وي در ادامه؛ ارتقا و افزایش سطح آگاهی مردم در حوزه مواد مخدر و عوارض و عواقب گرایش به پدیده شوم اعتیاد را در مبارزه با آن مهم خواند و متذکر شد: مواد مخدر در قالب‌های مختلف به ویژه در بحث صنعتی بین جوانان گسترش می‌یابد که باید با اقدام‌های رسانه‌ای با آن مقابله کنیم.

رحیم‌نظری بر آگاه کردن جوانان و نوجوان نسبت به آثار مخرب اعتياد تاكيد و یادآور شد: آگاهی جوانان از نیستی آنها جلوگیری می‌کند، آگاهی‌بخشی به افراد، موجب واکسینه شدن جامعه از پدیده شوم مواد مخدر مي‌شود ، اين آگاهي می‌تواند از طریق هنرمندان، نخبگان علمی، خیران، موسیقی‌دانان و… به جوانان و دانش‌آموزان و دانشجویان ارايه شود.


منبع خبر:  روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۳٫۳٫۱۷ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=8055

برچسب ها