خراسان شمالی- دکتر سید جواد پورنقی در جلسه کمیته درمان استان با اشاره به چالش های حوزه اعتیاد در این چند ساله بیان داشت: برنامه محوری کاهش آسیب را اعضاء به صورت جد پیگیر باشند و اگر در این زمینه راهکار و نظری دارند، ارائه دهند همه ما جنس این آسیب را می شناسیم و می شود در مورد این فکر کرد که چطور نظارت کنیم؟ چطور مدیریت کنیم؟ تا با همین منابع و ظرفیتی که داریم کمترین آسیب را داشته باشیم و در عین حال در اجرا نیز واقع گرا باشیم.
رئیس کمیته درمان، کاهش آسیب و حمایت های اجتماعی استان بیان داشت: با توجه به مشکلاتی که در حوزه اعتیاد داریم بعضی ها احساس می کنند ما پاسخگوی خوبی نیستیم و برای آنها شائبه پیش می آید، نیاز است که این موضوعات را کارشناسی کنیم تا تصمیمات کلان کشوری گرفته شود، روان شناس، پزشک کلینیک و همه ما خودمان را باید مکلف کنیم و متعهد شویم تا خدمات درست ارائه شود.
دکتر پورنقی در پایان افزود: این آسیب واقعا جدی است ما در استان بالاتر از این جمع برای کار تخصصی تصمیم گیری در بحث درمان و کاهش آسیب اعتیاد نداریم پس نمی توانیم نسبت به مسائل بی اهمیت باشیم، همه از ما توقع دارند واقعا نمیشود ما در جایگاهی نشسته ایم که انصافاً باید پای کار باشیم با همین هدف، ایده آل هم نمی توانیم باشیم؛ ولی انتظار ویژه داریم با همین ظرفیت هایی که داریم بهره وری را بالا ببریم و تلاش کنیم کسانی که بیشتر آسیب و خطر را دارند از این مراکز و کلینیک ها محروم نشوند.
بهره وری در مراکز درمان و کاهش آسیب اعتیاد افزایش یابد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی گفت: با توجه به ظرفیت های موجود، انتظار داریم بهره وری بالا برود و همچنین تلاش داریم کسانی که بیشترین آسیب و خطر را دارند، از مراکز و کلینیک ها درمان و کاهش آسیب اعتیاد محروم نشوند.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=80533
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان شمالی
- 217 بازدید
- بدون دیدگاه