خراسان شمالی- ابوالحسن نجفی در بازدید از خبرگزاری ایرنا خراسان شمالی به مناسبت روز خبرنگار اظهارداشت: اعتیاد و آسیب های اجتماعی ناشی از آن وارد فضای پیچیده ای شده است که باید حساسیت های اجتماعی برای اثربخشی مبارزه با آن برانگیخته شود تا جایی که شهروندان در این حوزه مطالبه گر باشند.
وی افزود: متاسفانه در سال های اخیر میزان حساسیت های اجتماعی نسبت به اعتیاد کاهش یافته است و باید با استفاده از ظرفیت رسانه ها و فضای مجازی، مردم را نسبت به زیان های این آسیب اجتماعی آگاه کرد.
دبیر شورا گفت: رسانه ها توانمندی های خود در حساس کردن مردم در مقابله با کرونا را ثابت کردند و باید از این توانمندی در برانگیختن حساسیت های اجتماعی برای مقابله با اعتیاد استفاده کرد.
نجفی با بیان اینکه امور مربوط به پیشگیری از اعتیاد نیز باید به جریان های مردمی سپرده شود، گفت: تجربه ثابت کرده است که تاثیرگذاری مردم در کنترل آسیب های اجتماعی بهتر از نهادهای متولی است به گونه ای رویکرد شورای مبارزه با مواد مخدر استان نیز پشتیبانی از جریان های مردمی برای مقابله با اعتیاد است.
وی با تاکید بر ایجاد اشتغال و بازار کار برای معتادان بهبودیافته، بیان کرد: گاهاً معتادان بهبودیافته در یک چرخه معیوبی بعد از ترک اعتیاد و ترخیص از مراکز ماده ۱۶ دوباره به این مراکز بر می گردند که لازمه جلوگیری از این امر نیازمند اتصال بهبودیافتگان به بازار کار و اشتغال است.
نجفی افزود: ایجاد اشتغال و حمایت های اجتماعی از افراد بهبودیافته امر مهمی است که با اجرایی کردن آن دیگر کمتر شاهد بازگشت بهبودیافتگان به سمت اعتیاد خواهیم بود.
مبارزه اثر بخش با اعتیاد در گرو مشارکت اجتماعی است
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: مبارزه اثربخش با اعتیاد نیازمند مشارکت اجتماعی است به گونهای که باید مقابله با این آسیب اجتماعی تبدیل به دغدغهای همگانی شود.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=80485
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان شمالی
- 207 بازدید
- بدون دیدگاه