دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سيستان و بلوچستان از امحا ۱۸ تن موادمخدر به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر در اين استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سيستان و بلوچستان؛ محمدحسين اشرفي در جلسه شورا گفت: اعضا مشارکت جدی در اجراي برنامههاي فرهنگی و پیشگیری که اولویت برنامههاست، داشته باشند تا با کاربردی کردن برنامهها و طرحهایی که در مقوله زیربنایی و محتوایی و مورد تاکید رياست شورا هم است، بتوان به نتایج قابل قبولی دست یافت.
وي با بیان اینکه پنجم تیرماه هر سال مطابق با ۲۶ ژوئن روز جهانی مبارزه با موادمخدر نامگذاری شده است، گفت: تمامی کشورهای جهان براساس شرایط خود و با توجه به آسیبهای این معضل اجتماعی، برنامههائي را برای به حداقل رساندن تبعات، پیشگیری و درمان در این زمینه اجرا ميكنند، بر همین اساس، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیز با برنامههای مدون و با اقتدار ستاد مبارزه با مواد مخدر در این ارتباط همه ساله ورود کرده و اقدامات عملی خود را به اجرا مي گذارد.
دبير شورا اضافه کرد: همه ساله در هفته مبارزه با موادمخدر، برنامههای متنوعی انجام میشود که سال گذشته امحا ۱۳ تن موادمخدر و اجرای برنامههای پیشگیری و ورزشی از جمله برنامههای محوری بود و امسال هم برنامههای غنیتر و بهتری اجرا میشود که امحا ۱۸ تن موادمخدر از جمله اين برنامههاست.
اشرفي گفت: انتظار میرود با توجه به اهمیت موادمخدر و روانگردانها و اهتمام همه افراد در مبارزه با اعتیاد فراتر از حد انتظار عمل شود تا خروجی اقدامات انجام شده شرایط مطلوبتری پیدا کند.
وي، اجرای برنامههای متنوع و متعدد از جمله امحاء موادمخدر، همایش پیادهروی، ورزشهای دریایی ، ديدار با خانواده شهداي مبارزه با مواد مخدر، برگزاری نمایشگاه ، غبارروبي از مزار شهدا ، برگزاري همايش بهبود يافتگان و برگزاري كارگاه آموزشي را از مهمترین برنامههایی نام برد که در هفته مبارزه با موادمخدر در استان به اجرا در ميآيد.
همچنين رئيس دانشگاه سيستان و بلوچستان در اين جلسه گفت: براي انجام اقدامات فرهنگي و پيشگيري بايد با عزم ملي و مديريت جهادي وارد شد و از مهمترين فاكتورهاي موفقيت نيز استفاده از ظرفيت مردمي و توان سازمانهاي مردم نهاد و پايگاههاي بسيج در مساجد است.
دكتر عليرضا رضواني در جلسه اين كميته اظهار داشت: اعتياد يك بيماري است و نوع نگاه به اين مقوله بايد از اين زاويه صورت گيرد تا برآيند اقدامات انجام شده به سمتي برود كه ضمن درمان فرد، جامعه را در مقابل عوارض سوء مواد افيوني واكسينه كرد.
وي بيان داشت: گسترش نفوذ مواد افيوني حربهاي استكباري است كه بايد در برابر آن با برنامه عمل كرد تا همانگونه كه در ۸ سال دفاع مقدس كارنامه درخشاني در مبارزات اين كشور به جاي گذاشته شد در اين حوزه نيز با اقدامات محوري الگوي ساير كشورها قرار گيريم.
رضواني گفت: استان سيستان و بلوچستان در سطح كلان و منطقهاي همواره هزينههاي بسياري را براي مقابله داده و ورود افراد معتاد از ساير نقاط كشور با هدف تامين سهلتر و راحتتر مواد مخدر بر مشكلات آن افزوده است كه اراده جمعي براي كنترل و مهار اين بليه را از جانب متوليان امر ميطلبد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سيستان و بلوچستان۹۳٫۳٫۱۷