به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر غرب استان تهران؛ جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان رباط کریم به ریاست مظاهر عشوری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و رؤسای ادارات آن شهرستان در محل فرمانداری برگزارشد
عشوری بیان داشت بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی از قبیل طلاق، مفاسد اجتماعی و اکثر جرائم خشن و جرائم خرد ریشه در اعتیاد دارد و تعداد زیادی از زندانیان به صورت مستقیم با مسئله اعتیاد ارتباط داشته و اکثر مابقی نیز به نحوی به صورت غیرمستقیم با این پدیده درگیر هستند . یکی دیگر از مسائل مهم مربوط به پدیده اعتیاد تغییر گرایش به مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی است. پائین آمدن سن مصرف مواد مخدر به ۱۳ سال و ا فزایش مصرف در میان زنان، افزایش خودکشی و قتل نیز از جمله پدیدههای مواد مخدر در جامعه کنونی است.
ایشان همچنین عنوان نمودند یکی از مسائل حائز اهمیت در بحث پیشگیری از مصرف مواد مخدر آگاه سازی، فرهنگ سازی و اطلاعرسانی درست است که از نهادهای ذیربط می خواهیم با جدیت بیشتری با رویکرد پیشگیرانه و فرهنگی وارد میدان شوند. اشتغالزائی برای معتادین رها یافته به منظور بازگشت به بطن جامعه در اولویت قرار دارد که برای تحقق این مهم، دولت تسهیلات و امتیازات خوبی برای کارآفرینان در این عرصه در نظر گرفته است و باید تلاش کنیم نظر کارآفرینان و سرمایه گذاران را جلب کنیم.