استاندار هرمزگان گفت: با توجه به ترانزيت مواد مخدر از خشكي به دريا، اين استان در راس مبارزه با قاچاق دريايي موادمخدر قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان، دكتر جاسم جادري در جلسه شورا اظهار داشت: هم اكنون ترانزيت مواد مخدر از خشكي به سمت دريا متمايل شده و هرمزگان با دارا بودن بيش از هزار كيلومتر مرز آبي در راس مبارزه با قاچاق قرار گرفته است، هرمزگان به عنوان پيشاني مبارزه با مواد مخدر كشور است و شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر اين استان بايد به طور ويژه ديده شده و تقويت شود.
وي انتظارات را در مقوله مبارزه با مواد مخدر بسيار بالا و امكانات را ناكافي دانست و بيان داشت: موادمخدري كه قاچاقچيان قصد دارند از مسير كشور ايران و استان هرمزگان ترانزيت كنند، بيشتر براي استفاده در كشورهاي اروپايي است اما اين كشورها كمكي در اين رابطه ندارند و بخش اعظم بار مبارزه نيز برعهده كشور ايران قرار گرفته است.
استاندار هرمزگان خاطرنشان كرد: اميدواريم يك همكاري همگاني در راستاي مبارزه با مواد مخدر ايجاد شود و همه كشورهاي در معرض آسيب اين مسئوليت را در خود احساس كنند.
همچنين بابك دينپرست معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركتهاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه افغانستان بهعنوان بزرگترين توليدكننده مواد مخدر در دنيا با واسطه استان سيستان و بلوچستان به نوعي همسايه هرمزگان محسوب ميشود، گفت: اين موضوع بر اهميت و حساسيت كار شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر هرمزگان ميافزايد.
وي در ادامه از توزيع اعتبارات استاني حوزه كاهش تقاضا و توسعه مشاركتهاي مردمي براي اولين بار توسط شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استانها خبر داد و به الزامات و ضرورتهاي مربوط به حوزههاي درمان و حمايتهاي اجتماعي و فعاليتهاي مركز ماده ۱۶ و فرهنگي و پيشگيري پرداختند.
معاون كاهش تقاضاي ستاد در اجراي سياستهاي جديد ستاد مبني بر رويكرد اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر تاكيد داشت: پيگيريهاي لازم از سوي شورا در راستاي تحقق توافقات انجام شده با گروههاي مرجع (هنرمندان، ورزشكاران، خانه خيرين و….) صورت پذيرد.
دينپرست خاطر نشان كرد: توجه به پيشگيري اوليه از اعتياد بايد سرلوحه فعاليت كليه سازمانها و نهادهاي فرهنگي استان قرار گرفته و پيگيري لازم جهت اختصاص ۸۰ درصد اعتبار مصوب سند جامع پيشگيري اوليه از اعتياد توسط دستگاههاي فرهنگي و اختصاص ده درصد از اعتبار فرهنگي استان براي اجراي برنامه ها و فعاليتهاي سند جامع پيشگيري اوليه از اعتياد با عنايت استاندار و رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان انجام شود.
وي در پايان فعاليت ويژه كميته اشتغال و توانمندسازي بيماران بهبوديافته از بند اعتياد و همچنين توجه به وضعيت زنان آسيبپذير و تصويب آئيننامه كميته زنان و خانواده هاي آسيب پذير و ابلاغ آن به استان، تشكيل و راهاندازي كميته زنان نيز از ديگر مطالبات معاون دبيركل ستاد بود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان۹۳٫۳٫۱۷