به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دکتر علیرضا کاظمی در اختتامیه دومین «جشنواره یاریگران زندگی» که با موضوع پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در رشتههای هنرهای تجسمی، نمایشنامهنویسی و شعر در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد، گفت: حوزه آسیبهای اجتماعی یکی از دغدغههای مهم نظام جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری است و اعتیاد به موادمخدر نیز در صدر این آسیب ها قرار دارد.
وی افزود: هنر و ظرفیت هایی که در این حوزه وجود دارد، تقریبا در هیچ حوزه دیگری نیست و خداوند نیز پیام های خود را در قالب پیچیده ترین ترکیبهای هنری در قرآن توسط بهترین بنده خود بیان کرده است، ترکیبی زیبا از هنرهای آوایی، تجسمی و انواع صنایع ادبی که موجب شده قرآن به معجزه ای جاویدان تبدیل شود، ما نیز باید همین مسیر را برای اثربخشی اقداماتمان طی کنیم.
این مقام مسئول در ستاد با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این رسالت را پذیرفته که به حوزه پیشگیری از اعتیاد ورود کند، بیان داشت: ظرفیت های این وزارتخانه و داشتن شبکه وسیع و متنوع از بخش های مختلف هنری در اقصی نقاط کشور بی بدیل است؛ در واقع شبکه ای قدرتمندتر از شبکه هنر وجود ندارد.
کاظمی تصریح کرد: ما در ستاد مبارزه با موادمخدر نیز باید از اینگونه رویکردها، نگاه ها و قابلیت ها به عنوان بالاترین فرصت استفاده کنیم، ما میتوانیم با اینگونه ظرفیتها، جریانات فرهنگی بسیار عظیمی را در سطح کشور ایجاد کنیم، به شرطی که با یکدیگر هم افزایی خوبی داشته باشیم.
وی گفت: جشنواره یاریگران زندگی نیازمند آن است که آسیب شناسی شود و عقبه آن به سمت استانها و مناطق برود تا ظرفیت های جدیدی ایجاد شود و ضریب نفوذ آن نیز افزایش یابد.
قائم مقام دبیرکل ستاد بر حمایت از جامعه هنرمندان به طور ویژه تاکید و تصریح کرد: باید از ظرفیت هنرمندی که دغدغهمندانه وقت و سرمایه فکری و زندگی خود را در مسیر پیشگیری از اعتیاد صرف میکند، استفاده و از وی حمایت کرد.
کاظمی گفت: در آغاز یک همکاری بسیار مهم و اثربخش هستیم و از هر منظری که به حوزه آسیب های اجتماعی بنگریم، نباید آرام بگیریم؛ بلکه باید تلاش کنیم که یک اتفاق مثبتی بیفتد و اگر بتوانیم یک انسان را نجات دهیم و در مسیر درست قرار دهیم در دنیا به آن سعادتی که قرآن مد نظر دارد، رسیدهایم.
وی افزود: باید تلاش کنیم در برنامه ریزی جشنوارههای بعدی، از سال آینده ضریب نفوذ این جشنواره افزایش یابد و بر غنای این جشنواره نیز افزوده شود.
کاظمی در پایان گفت: هر جشنواره محصولی دارد و پایان هر جشنوارهای نیز آغاز یک راه بزرگ است، باید به بعد این جشنواره ها نیز فکر کنیم، این ۴۰۰ اثر رسیده در جشنواره یاریگران زندگی بایذ در جامعه منتشر شوند؛ چرا که هر کدام این آثار میتوانند جامعه ای را متحول کنند، لذا باید از محتواهای جریان ساز فرهنگی در حوزه های مختلف استفاده کنیم.
گفتنی است در این جشنواره دکتر محمد جمالو معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد، محمد حسین اسماعیلی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و آموزشهای هنری، عاطفه خادمی مشاور وزیر در امور اجتماعی و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور داشتند و در پایان این جشنواره، نمایشی در حوزه اعتیاد اجرا شد و برگزیدگان این جشنواره نیز معرفی شدند، همچنین از نمایشگاه عکسی در حاشیه این جشنواره بازدید شد.