آذربايجان شرقي- امیر رنجبر با حضور در برنامه یاریگران زندگی شبکه استانی سهند گفت: در حال حاضر اصلیترین دغدغه کشور مبارزه با مواد مخدر است و این امر جزو ۵ اولویت مهم کشور در آسیبهای اجتماعی به شمار میرود.
وی با اشاره به خسارتهای مادی و معنوی مصرف مواد مخدر در جامعه افزود: متناسب با علم روز در امر مبارزه با موادمخدر راهکار اصلی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر، ایجاد کانون های یاریگران زندگی در کانون های مختلف مدرسه، ورزش و محیطهای صنعتی است.
در ادامه برنامه؛ وی به آمار کشوری و وضعیت استان در سطح کشور اشاره کرد و گفت: استان ما براساس شیوع شناسی در رتبه ۲۸ قرار دارد که براساس گزارشها و ارزیابیها نسبت به سالهای گذشته روند رو به بهبودی داریم.
سرپرست شورا از همه آحاد جامعه به خصوص والدین خواست تا در مقابل حفظ سرمایههای انسانی و اجتماعی در کنار دولت باشند؛ زیرا فضای مجازی بسیار مسموم کننده و ویرانگر است.
رنجبر با اشاره به تاثیر فضای مجازی در ارائه الگوهای غلط منتج شده از سبک فرهنگ غربی گفت: امروزه با گسترش فضای مجازی متاسفانه شاهد ترویج باورهای تسهیل کننده در شیوع اعتیاد هستیم که نمونه آن نوجوانانی است که کشیدن قلیان را یکی از ابزار تفریحی و سرگرمی خود میدانند.
وی در پایان ابراز داشت: سوداگران مرگ و دولت های تزویرگر حامی آنها درحوزه فرهنگی سعی در تغییر سبک زندگی جوانان ما دارد پس باید آحاد مردم حساس و دغدعه مند شوند.
رنجبر؛ تنها راه موفقیت در اقدامات پیشگیرانه را استفاده از روش های علمی و هوشمندانه به شرط مدیریت یکپارچه و جهادی خواند.
راهکار اصلی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر، ایجاد کانون های یاریگران زندگی است
سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي؛ راهکار اصلی در اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر را ایجاد کانون های یاریگران زندگی دانست.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=79996
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي
- 333 بازدید
- بدون دیدگاه