• امروز : یکشنبه - ۱۸ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Sunday - 8 June - 2025
کل پست ها: 73891اخبار امروز : 22
15

مراقبت از فرزندان در برابر آسیب های اجتماعی ضروری است

  • کد خبر : 79510
  • ۱۲ تیر ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۴
مراقبت از فرزندان در برابر آسیب های اجتماعی ضروری است
به مناسبت گرامیداشت هفته مبارزه با مواد مخدر و به همت اداره کل کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) قزوین همایش علمی پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر و روانگردان‌ها با حضور دانش آموزان و والدین آنان در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور قزوین برگزار شد.

قزوین- در این مراسم دکتر رحمانی مشاور استاندار و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان طی سخنانی اعتیاد به مواد مخدر را مهمترین خطر اجتماعی بشر در عصر حاضر دانست و افزود: همه مردم و مسولین جامعه در مقابله با گسترش و شیوع این آسیب مسول هستند.
وی ضمن قدردانی از انجام مسولیتهای اجتماعی دستگاهها و خانواده ها بر ضرورت کنترل و نظارت مستمر خانواده ها بر فرزندان تاکید کرد و افزود: پیشگیری از اعتیاد جز با توسل به مسولیت اجتماعی و مشارکت همگانی امکان پذیر و نتیجه بخش نخواهد بود، لذا امید است به منظور حفظ کرامت انسانی و بر حسب وظیفه دینی و انسانی در کنار هم و با یاری هم این مساله مهم جامعه را کنترل کنیم.
در این مراسم تعدادی از دانش آموزان و سفیران فرهنگی انتخاب وجوایزی به آنان اهداء شد.
در این مراسم ظاهری مدیرکل کمیته امداد استان، حجت الاسلام و المسلمین صفاری عضو هییت علمی دانشگاه پیام نور استان از دیگر سخنران بودند.
اجرای سرود یاریگران توسط دانش آموزان و نوجوانان، پخش کلیپ، برگزاری مسابقه و اهدای جوایز، اجرای تئاتر و برگزاری نمایشگاه تابلوهای پیشگیری و آگاهسازی از خطرات مصرف مواد از دیگر برنامه ها بود.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=79510
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قزوین
  • 233 بازدید
  • بدون دیدگاه