خراسان شمالی- سردار سعید مطهری زاده با اعلام جزئیات این خبر اظهار داشت: همواره موضوع موادمخدر یکی از اولویت های پلیس بوده و در این رابطه نیز اقدامات بسیار خوبی نیز انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه تعداد دستگیر شدگان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد افزایش داشته است، افزود ۲۷ دستگاه خودرو نیز در این بازه زمانی توقیف شدند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۵۰ درصد افزایش را نشان می دهد.
وی با بیان اینکه یک باند تهیه و توزیع موادمخدر در استان متلاشی شده است، یاد آور شد؛ در این مدت همچنین ۵۷۵ مورد طرح پاکسازی ، کنترل محورهای مواصلاتی و طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در اسطح استان اجرا شده است
سردار مطهری زاده همچنین با بیان اینکه با اجرای این طرح ها ۱۲۵ نفر معتاد پرخطر نیز جمع آوری و به کمپ های ترک اعتیاد سطح استان معرفی شدند، خاطر نشان کرد: با تلاش همکاران ما در پلیس مبارزه با موادمخدر از ابتدای سال تاکنون ۲۸۳ کیلو و ۸۹۸ گرم انواع موادمخدر کشف شده است که حدود ۱۳ کیلو آن موادمخدر صنعتی و نیمه صنعتی بوده است.
همچنین سرهنگ مهران فر فرمانده انتظامی شهرستان مانه و سملقان از کشف ۲۷ کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک توسط ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر این شهرستان خبر داد.
وی افزود: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تردد یک دستگاه خودروی پراید حامل مقادیر قابل توجهی مواد افیونی در نزدیکی شهر آشخانه موضوع با جدیت در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر این فرماندهی قرار گرفت.
مهران فر با اشاره به اینکه پس از اعزام سریع نیروها به محل ، خودرو مورد نظر شناسایی و متوقف شد که در بازرسی از خودرو مقدار ۲۷ کیلو و ۲۰۰ گرم موادمخدر تریاک کشف شد.
کشف بیش از ۲۰۰ کیلوگرم موادمخدر/ ۵۴۹ نفر دستگیر شدند
فرمانده انتظامی استان خراسان شمالی از کشف 283 کیلو و 897 گرم انواع موادمخدر و دستگیری 549 نفر متهم در حوزه مبارزه با موادمخدر خبر داد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=79453
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان شمالی
- 209 بازدید
- بدون دیدگاه