مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده گفت: ۶۲درصد از زنان معتاد متأهل به دلیل اعتیاد همسر، برادر یا یکی از اعضای خانواده خود به این دام گرفتار شدهاند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان زهرا بنیانیان در حاشیه سفر خود به اصفهان در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به افزایش شیوع مصرف مواد مخدر در بین زنان، اظهار داشت: سن آغاز مصرف مواد مخدر در زنان کاهش پیدا کرده و به ۱۵ تا ۱۹ سالگی رسیده است.
وی با بیان اینکه بسیاری از زنان به دلیل عدم آگاهی گرفتار اعتیاد میشوند، افزود: استفاده از کرمها و قرصهای لاغری که حاوی آمفتامین هستند، سبب شده که زنان ناآگاهانه و برای بهبود شرایط ظاهری بهتر از آنها استفاده و دچار اعتیاد شوند که باید اطلاعرسانی ویژه در این خصوص صورت گیرد.
مشاور دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده تصریح کرد: آمار ۶۲ درصدی زنان معتاد متأهل نشان میدهد که یکی از عوامل اصلی اعتیاد این زنان به دلیل اعتیاد همسر، برادر یا یکی از اعضای خانواده خود که به این دام گرفتار شدهاند، بوده است.
وی افزود: زنان در پی اعتیاد همسر و نیز یکی از اعضای خانواده خود گاهی قربانی خشونت و نیز اجبار به مصرف مواد مخدر توسط همسر میشوند که در این زمینه باید چارهای اندیشیده شود.
*منطقه نصرآباد اصفهان نیاز به مرکز مشاوره دارد/اشتغال پایدار مانع گرایش به اعتیاد میشود
بنیانیان در بخشی از صحبتهای خود به سفر اصفهان و بازدید از منطقه شرق اصفهان به دعوت امامجمعه این شهرستان اشاره کرد و گفت: با کمال تأسف در منطقه نصرآباد از توابع جرقویه در شرق اصفهان مرکز مشاورهای وجود ندارد و این در حالی است که این منطقه با داشتن هفت هزار سکنه نیاز به احداث مرکز مشاوره دارد.
وی افزود: به گفته امامجمعه شهر نصرآباد این منطقه علاوه بر نداشتن مرکز مشاوره خانواده، خانه بهداشت مجهز نیز ندارد که در طول روزهای هفته به این امور اختصاص پیدا کند.
مشاور دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده با تأکید بر اینکه یکی از دلایل گرایش به مواد مخدر عدم توجه به بیکاری است، افزود: باید به مسئله اشتغال در شرق اصفهان بیشتر توجه شود و هدف ما از طرح این موضوع صرفا توجه به بیکاری و کمکهای موردی نیست بلکه باید فعالیتهای کار آفرینی در سطح منطقه تقویت شود.