یزد- دکتر مهران فاطمی در حاشیه سالروز جهانی مبارزه با موادمخدر، اعتیاد به مواد مخدر را اصلی ترین و حساس ترین آسیب اجتماعی عنوان کرد و از مسئولین و دست اندرکاران دستگاه های عضو خواست تمام تلاش و ظرفیت دستگاهی متبوع خود را برای پیشگیری و مقابله با این آسیب خانمان سوز به کار گیرند.
وی ضمن تبریک و تسلیت شهادت ستواندوم جواد زارعی که هفته گذشته در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر به درجه رفیع شهادت نائل آمد خاطر نشان کرد: شهدای مبارزه با مواد مخدر جان عزیز خود را در مبارزه با این پدیده شوم و خانمان سوز اهداء کردند، لذا هرگونه کوتاهی و سستی در مبارزه و مقابله با مواد مخدر از سوی مسئولین مربوط قابل بخشش و گذشت نیست.
گفتنی است در پایان این جلسه از هشت تن از کارشناسان دبیرخانه شورای هماهنگی استان به پاس خدمات و زحمات انجام داده در سال گذشته با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.
تجلیل از شهید تازه عروج کرده مبارزه با موادمخدر در یزد
استاندار یزد به مناسبت هفته مبارزه با موادمخدر از همسر شهید والامقام ستواندوم جواد زارعی از شهدای تازه عروج کرده مبارزه با مواد مخدر تجلیل کرد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=79290
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان یزد
- 283 بازدید
- بدون دیدگاه