• امروز : پنج شنبه - ۱۲ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - محرم - 1447
  • برابر با : Thursday - 3 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
6

با حضور سفرای عضو مینی دوبلین؛ بسته پیشگیری از مواد مخدر برای کودکان در معرض آسیب در مشهد ارایه شد

  • کد خبر : 7926
  • ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۳:۲۸

سفرای کشورهای عضو ˈمینی دوبلینˈ در ادامه بازدید از مرزهای شرقی کشور، عصر امروز در شیرخوارگاه حضرت علی اصغر (ع) مشهد حضور یافته و بسته پیشگیری از مواد مخدر برای کودکان در معرض آسیب را ارایه کردند. به گزارش خبرنگار ایرناٰ، در این برنامه ۲۰ سفیر و نمایندگان کشورهای عضو گروه ˈمینی دوبلینˈ و سازمان […]

سفرای کشورهای عضو ˈمینی دوبلینˈ در ادامه بازدید از مرزهای شرقی کشور، عصر امروز در شیرخوارگاه حضرت علی اصغر (ع) مشهد حضور یافته و بسته پیشگیری از مواد مخدر برای کودکان در معرض آسیب را ارایه کردند.

به گزارش خبرنگار ایرناٰ، در این برنامه ۲۰ سفیر و نمایندگان کشورهای عضو گروه ˈمینی دوبلینˈ و سازمان های بین المللی و منطقه ای مقیم تهران حضور داشتند.

مجری طرح پیشگیری از مواد مخدر برای کودکان در معرض آسیب در ایران گفت: این طرح هم اکنون به صورت آزمایشی در سه شهر تهران، کرج و مشهد با همکاری موسسه مددکاری همراز گلستان و دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد (UNODC) در حال اجراست.

هادی آتشی افزود: پروژه پیشگیری از کودکان در معرض آسیب که در کشورهای در حال توسعه انجام می شود، از ۱۰ ماه گذشته در ایران آغاز شده و تا چهار ماه آینده ادامه دارد.

وی خاطر نشان کرد: این پروژه برای کودکان زیر ۱۰ سال اجرا می شود و محور برنامه های آن آموزش مهارت های زندگی به شیوه های جدید و کودکانه و اثربخشی آن در پیشگیری از اعتیاد است.

وی اظهار کرد: کودکان نگهداری شده در شیرخوارگاه حضرت علی اصغر مشهد یکی از گروههایی است که پروژه پیشگیری از اعتیاد کودکان در معرض آسیب در آنجا اجرا می شود.

نمایندگان چندین کشور اروپایی، آسیایی و غیره با حضور در نشستی در دوبلین تفاهم نامه ای مبنی بر همکاری در زمینه مبارزه با موادمخدر امضا کردند و به همین سبب این گروه را ˈمینی دوبلینˈ نامیدند.

اتریش، بلژیک، دانمارک، فرانسه، آلمان، ژاپن، نیوزیلند، نروژ، فنلاند، رومانی ، روسیه و استرالیا از جمله کشورهایی هستند که در گروه مینی دوبلین عضویت دارند.

سفرای گروه مینی دوبلین همچنین امروز از مرز تایباد واقع در خراسان رضوی نیز بازدیدی داشتند و با فعالیت های کشورمان در زمینه مبارزه با مواد مخدر آشنا شدند.


منبع خبر: ايرنا ۹۳٫۳٫۱۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=7926

برچسب ها