فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی گفت: كشورهاي هم مرز افغانستان، اولين قربانيان موادمخدر هستند و ايران نيز در معرض بيشترين آسيب هاي ناشي از قاچاق و تراتزيت مواد مخدر است.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، سردارمحمدکاظم تقوی فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی روز یکشنبه در جمع سفرا و نمایندگان گروه مینی دوبلین با بیان اینکه کشورهایی که در نزدیکی آنها مواد افیونی مخدر تولید می شود، قربانیان این معضل هستند، گفت:درنزدیکی مرزهای ما بیشترین کشت و تولید مواد مخدر جریان دارد.
وی ادامه داد: ما در معرض اولین و بیشترین آسیب های ناشی از قاچاق مواد مخدر هستیم و با درنظر داشتن موقعیت منطقه ما نیز متناسب با طرح ها و نقشه های قاچاقچیان برنامه هایی طراحی و اجرا می کنیم.
تقوی از جمله اقدامات انجام شده برای مقابله با مواد مخدر در مرزها را اجرای نصب ۲۳۵ کیلومتر سیم خارداردر مرزهای مشترک از شمال تا جنوب، ایجاد ۱۵۳۰ کیلومتر جاده مرزی، حفر ۶۶۴ کیلومتر کانال، ایجاد۱۰۰کیلومتر دیوار بتنی، ۳۰ کیلومتر کنترل الکترونیکی ، مسدود کردن ۲۸ مورد تنگه عنوان کرد.
وی ادامه داد: همه این اقدامات مجهز به تجهیزات الکترونیکی هستند و برای مقابله مواد مخدر از نیروهای مجرب همراه با برنامه ریزی استفاده می شود.
تقوی اظهار کرد: مساله مواد مخدر از مراجع سفارش دهنده و مافیای بین المللی و مزارع کشت شروع می شود و در سطح بازارهای مصرف پایان می یابد.
به گفته فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی، آمار و اطلاعات موجود حاکی از موفقیت جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با کشف مواد مخدر است و برای مقابله گسترده تر و اثربخشی بیشتر این مبارزات انتظار داریم همکاری ها و هماهنگی ها با سازمان های بین المللی و کشورها گسترش یابد.
تقوی خواستار ارائه اطلاعات موجود سازمانهای بین المللی و کشورهای مختلف در ارتباط با مراکز قاچاق و فعالیتهای آنها به جمهوری اسلامی شد و افزود: البته بازخورد این اطلاعات را ما با آنها به مشارکت خواهیم گذاشت.
منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۳٫۳٫۱۱