به گزارش خبرنگار آسیبهای اجتماعی خبرگزاری فارس، محمد جمال لو معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر در نشست اظهار کرد: احتمالا برای بسیاری از مشکلات ما راهکارهایی وجود دارد که به دلیل فرآیندها دچار سقف شیشه ای شدهایم و این می تواند اجازه تغییر را ندهد.
وی افزود: ما یک خانه خلاق نوآوری را راه اندازی کرده ایم و به دنبال این هستیم که به یک راه حل مشترک برای کمک به حوزه اعتیاد برسیم.
جمال لو ادامه داد: اصولا تغییر با یک لشکر رخ نمی دهد بلکه می تواند با یک یا چند نفر این تغییر شکل بگیرد و در ستاد به دنبال آن هستیم که خروجی های مطلوبی را به دست آوریم.
جمال لو ادامه داد: در این نشست به دنبال ایجاد زیستبوم نوآوری مبارزه با مواد مخدر و استفاده از تمامی ظرفیتهای نوآوری در این حوزه هستیم.
وی افزود: ما این اتفاق را از سال گذشته طی تفاهم ستاد مبارزه با مواد مخدر و معاونت علمی ریاست جمهوری مرکز نوآوری یاریگران زندگی راهاندازی شد.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر یادآور شد: طرحهایی که به این مرکز میآید پس از بررسی و تایید تا سقف یک میلیارد تومان مورد حمایت قرار میگیرند.
وی یاداور شد: ما به دنبال این هستیم که بسیاری از معتادان متجاهر در خانواده درمان شوند و نیازی به اردوگاه و کمپ نباشد. به همین دلیل موضوع پابندهای الکترونیکی برای ما اهمیت دارد.
وی تاکید کرد: در حوزه پیشگیری به دنبال باورمندی هستیم، این مکانیسمهای باورمندی از طریق استارتاپها و جوانان انجام میشوند.