• امروز : شنبه - ۲۵ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 16 - رمضان - 1446
  • برابر با : Saturday - 15 March - 2025
کل پست ها: 73208اخبار امروز : 23
13

۴۲ درصد از زندانیان در بند، مربوط به جرایم مواد مخدر هستند

  • کد خبر : 78990
  • ۰۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۴
۴۲ درصد از زندانیان در بند، مربوط به جرایم مواد مخدر هستند
نمانیده ولی فقیه در استان و امام جمعه معزز زاهدان گفت: 42 درصد از زندانیان در بند مربوط به جرایم مواد مخدر هستند، می‌بایست در حوزه اجتماعی و فرهنگسازی کلیه دستگاهها، سازمان ها و موسسات مردم نهاد مشارکت جدی و عزمی راسخ داشته باشند

سیستان و بلوچستان- آیت الله محامی در دیدار با علی زندی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان از تلاش‌های شبانه روزی، خالصانه و مجاهدانه نیروهای امنیتی و انتظامی، قضایی و دستگاههای عضو شورای هماهنگی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر که در مبارزه با قاچاق مواد مخدر و گسترش اعتیاد و درمان معتادین فعالیت می کنند، تقدیر و تشکر کرد .
وی افزود: کاهش کشفیات در استان نشانگر کاهش رد و بدل مواد مخدر نیست بلکه بیانگر تغییر مسیر و تغییر شگرد های قاچاقچیان است که ضرورت دارد که با هم اندیشی و مشارکت متخصصین کار کارشناسی صورت بگیرد و طرحی جامع و مدون تهیه شود.
امام جمعه معزز شهر زاهدان اظهار داشت: با توجه به اینکه ۴۲ درصد از زندانیان در بند مربوط به جرایم مواد مخدر هستند، می‌بایست در حوزه اجتماعی و فرهنگسازی کلیه دستگاهها، سازمان ها و موسسات مردم نهاد مشارکت جدی و عزمی راسخ داشته باشند، بدلیل اینکه موضوع آسییهای اجتماعی جدای از هم پاشیدگی خانواده ها باعث عدم تربیت صحیح فرزندان و همچنین عدم نیروی فعال اقتصادی در جامعه نیز میشود .
نماینده ولی فقیه در استان به آیه ۳۲ سوره مائده اشاره کرد که میفرماید هر کس نفسی را حیات بخشد مثل آن است که همه مردم را حیات بخشیده است و یاد آور شد: نحوه رفتار و راههای درمان با بیماران در مراکز ترک اعتیاد بسیار مهم است در واقع کیفیت ارائه خدمات در مراکز ترک اعتیاد از اهمیت بالایی برخوردار است .
همچنین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان در این نشست گفت: سال گذشته بیش از ۲۴۸ تن و از ابتدای سالجاری تاکنون نیز بیش از ۴۷ تن انواع موادمخدر در استان کشف شده است.
علی زندی افزود: هر سال به مناسبت روز جهانی مبارزه با موادمخدر، شعار ویژه‌ای از سوی سازمان ملل انتخاب می‌شود و پیرو آن شعار، اقدامات و فعالیت‌های لازم برای مقابله با موادمخدر و اعتیاد در سال پیش رو برنامه‌ریزی و سازمان‌دهی می‌شود امسال هم شعار «پرداختن به چالش‌های موادمخدر در حوزه سلامت و بحران‌های بشری» برای سال ۲۰۲۲ میلادی (۱۴۰۱ شمسی) انتخاب ‌شده است .
وی با اشاره به‌ویژه برنامه‏های هفته مبارزه با موادمخدر در سال‌جاری گفت: بر اساس روزشمار اعلام‌شده برنامه های اصلی و فرعی متنوعی برای هفته سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر در نظر گرفته شده است که مهمترین برنامه های سالجاری را امحاء بیش از ۴۵ تن انواع مواد مخدر ، تقدیر از خانواده معظم شهدا و جانبازان ، همایش یاریگران زندگی و… عنوان کرد.
گفتنی است این نشست با حضور اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان برگزار و ادامه برنامه جانشین فرمانده انتظامی استان و معاون دادستان عمومی وانقلاب گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه کردند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=78990
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان سیستان و بلوچستان
  • 262 بازدید
  • بدون دیدگاه