• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
9

اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر، رویکرد اصلی شوراست

  • کد خبر : 7883
  • ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۹:۲۶

مشاور استاندار آذربایجان شرقی و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر رویکرد اصلی شوراست. محمدعلی نصرتی روزشنبه درجمع خبرنگاران افزود: دولت ها برای مبارزه با مواد مخدر برنامه هایی دارند و دولت جمهوری اسلامی نیز مصمم تر از گذشته برنامه های مقابله با مصرف و توزیع […]

مشاور استاندار آذربایجان شرقی و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر رویکرد اصلی شوراست.

محمدعلی نصرتی روزشنبه درجمع خبرنگاران افزود: دولت ها برای مبارزه با مواد مخدر برنامه هایی دارند و دولت جمهوری اسلامی نیز مصمم تر از گذشته برنامه های مقابله با مصرف و توزیع مواد مخدر را در جامعه شروع کرده است.

وی گفت: فرصت ها، ظرفیت ها و توانمندی های زیادی در جامعه در خصوص مبارزه با مواد مخدر وجود دارد، اما باید این ظرفیت ها را هماهنگ کنیم تا جامعه ای عاری از مواد مخدر داشته باشیم.

نصرتی افزود: اگر خواهان مبارزه با مواد مخدر و نهادینه کردن آن درجامعه هستیم، باید این مبارزه را اجتماعی کنیم.

وی گفت: در کنار این اقدام، شناسایی و تعقیب شبکه های تولید و توزیع مواد، ضربه به بنیان های اقتصادی قاچاقچیان و کنترل مرزها را نیز باید با دقت بیشتری انجام دهیم.

نصرتی در خصوص امنیت مرزهای آذربایجان شرقی از لحاظ ورود و خروج مواد اظهارکرد: مرزهای این استان مشکلی در این زمینه ندارند، اما از سوی مرزهای غربی و اقلیم عراق، با مشکلی به نام ورود پیش سازهای مواد مخدر مواجهیم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: تولید و عرضه مواد شیشه امروز به دغدغه و نگرانی اصلی این شورا تبدیل شده و این در حالتی است که تعداد کشفیات کارخانه های تولید این ماده در سال ۹۲ نسبت به ۹۱ بیش از هفت برابر شده است.

نصرتی اظهارکرد: حرفه آموزی و اشتغال، بیمه و تامین هزینه های درمان و ارایه خدمات اجتماعی به معتادانی که بهبود یافته اند، از برنامه های شورای مبارزه با مواد مخدر در راستای کاهش سوء اثرات مواد مخدر است.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون در ۲۶ مرکز نگهداری و درمان معتادان در استان یکهزار و ۶۰۰ نفر تحت درمان هستند و این تعداد پاسخگوی نیازهای استان نیست.

نصرتی با اشاره به پنجم تیرماه ˈ روز جهانی مبارزه با مواد مخدرˈ گفت: در این روز برنامه هایی از قبیل استاندارد سازی فعالیت های سازمان های مردم نهاد، پاکسازی مناطق آلوده، برگزاری المپیاد ورزشی بهبودیافتگان و همچنین برنامه های فرهنگی در خصوص تغییر ذهنیت جامعه در خصوص معتادان اجرا می شود.

وی همچنین با ارایه گزارشی از میزان معتادان استان، افزود: ۹۰٫۷ درصد از معتادان استان را مردان و بقیه را زنان تشکیل می دهند، اما از نظر میانگین نرخ شیوع اعتیاد در کشور که ۲٫۶۵ درصد است، آذربایجان شرقی با ۱٫۹۱ درصد در رتبه ۲۱ کشور قرار گرفته است.

نصرتی گفت: از ۴۱ هزار معتادی که در استان وجود دارد ۵۲٫۷۳ درصد شاغل و بقیه بیکارند و میانگین سنی معتادان در مردان ۱۹ تا ۲۱ سال و در زنان ۱۵ تا ۱۹ است.

وی کسب لذت، کنجکاوی، تفریح، اختلالات روانی، در دسترس بودن مواد، اصرار دوستان، کاستن از علایم بیماری و اختلافات خانوادگی را از علل مهم گرایش به مصرف مواد مخدر در استان اعلام کرد.


منبع خبر: ايرنا ۹۳٫۳٫۱۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=7883

برچسب ها