• امروز : دوشنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 0
13

تمسک به دین و قرآن کریم ، سدی در برابر ورود افراد به چرخه اعتیاد است

  • کد خبر : 78454
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۹:۱۴
تمسک به دین و قرآن کریم ، سدی در برابر ورود افراد به چرخه اعتیاد است
امام جمعه و نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: تمسک به دین مبارک اسلام و قران کریم می‌تواند سدی در برابر ورود افراد به چرخه اعتیاد و سوء مصرف مواد مخدر باشد.

کردستان- به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر، پرسنل شورا با حضور در دفتر ماموستا رستمی امام جمعه و نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با وی دیدار و گفتگو کردند.
ماموستا رستمی؛ امام جمعه سنندج با بیان اینکه اعتیاد به مواد مخدر، جامعه را از توسعه و پیشرفت باز میدارد خاطر نشان کرد: مهم ترین برنامه دین مبارک اسلام سلامت جامعه است؛ چرا که اگر جامعه سالم نباشد هر کشوری از لحاظ تولید، توسعه و پیشرفت در خطر است و نمی‌تواند شکوفا شود؛ لذا در اینجا می طلبد که همه مسئولین از جمله ماموستایان با نصایح و دعوت، از آلوده شدن افراد جلوگیری کنند؛ چرا که همانگونه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) فرموده اند از دست دادن یک جوان از دست دادن یک جامعه است و باید در این راستا تمام توان خود را بکار گیریم تا از آلوده شدن افراد جلوگیری کنیم.
وی افزود: امروزه دشمن نمیتواند به وسیله نیروی نظامی با ما مقابله کند؛ لذا به برنامه های دیگر از جمله آلوده کردن افراد خصوصا جوانان و نوجوانان روی آورده است، ما باید با صعه صدر خود این حربه را هم خنثی کنیم.
همچنین علی آزادی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر با بیان شرح وظایف هر کدام از کمیته ها در سخنانی خاطر نشان کرد: ۲۵ دستگاه و نهاد در سطح استان عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و در شهرستان نیز ۱۹ دستگاه عضو هستند که ماهیانه جلساتی را برگزار می کنند و بیشتر وظایف شورای هماهنگی نظارت و سیاست گذاری و برنامه ریزی است.
وی ادامه داد: ۵ تیر به عنوان سالروز جهانی مبارزه با مواد است اما در کشور ما از ۱ تیر تا ۸ تیر هفته مبارزه با مواد مخدر را در نظر گرفته اند و در این راستا استان کردستان نیز به مانند سایر استان های کشور برنامه های مختلفی را در دست اجرا دارد که حدود ۱۶۶ عنوان برنامه در حوزه های مختلف را شامل می شود.
دبیر شورا افزود: در سال ۱۴۰۰ بالغ بر یک تن ۴۳۰ کیلوگرم کشفیات مواد مخدر را داشته ایم که البته بالغ بر ۳۰۰۰ نفر دستگیر شده اند و در دو ماه و ۲۰ رو امسال بالغ بر ۳۶۵ کیلوگرم کشفیات مواد مخدر را داشته ایم که در حدود ۹۰۰ نفرنیز در این زمینه دستگیر شده اند.
آزادی بیان داشت: این مقدار موادی که کشف شده است در صورت عدم کشف می توانست با ورود به جامعه افراد زیادی را از جمله نوجوانان به خود آلوده کند چرا که بنا فرموده حضرت امام (ره) نجات معتاد نجات بشریت است که از لحاظ معنوی نیز بسیار حائذ اهمیت می باشد.
وی در پایان با بیان اینکه استان کردستان در حوزه درمان نیز بسیار فعال است تصریح کرد: مراکز خوب درمانی در راسای درمان معتادین داریم که علاوه بر سم زدایی و درمان اقدامات حمایتی ویژه ای را نیز به آنها ارائه می دهد که توانسته رضایت مردم را در این زمینه بدست بیاورد.
سلیم کریمی دبیر اجرایی هفته مبارزه با موادمخدر در استان نیز در سخنانی خاطر نشان کرد: از آنجایی که امامان جمعه میتوانند تاثیرات بسزایی در آگاه سازی و حساس سازی داشته باشند لذا ما انتظار داریم که حضرتعالی و سایر امامان جمعه در سراسر استان علاوه بر کل سال در تاریخ های ۲۷ خرداد و ۳ تیر در خطبه های نماز در حوزه های آگاه سازی و حساس سازی سخنرانی فرمائید.
وی افزود: از آنجایی که مردم استان ارادت خاصی نسبت به شما و امامان جمعه دارند لذا اگر این صحبت ها و حساس سازی مردم در برابر این معضل قرن از جانب شما مطرح شود میتواند تاثیر بسیار بیشتری داشته باشد و به همدلی و هم افزایی بیشتری بینجامد چرا که نظر به فرمایش معظم له که اعتیاد بزرگترین منکر قرن می باشد و کار در این زمینه نیز می تواند بزرگترین امر به معروف باشد توقع داریم که امامان جمعه و جماعات در کل سال بخصوص این دوهفته در خصوص اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر و همیاری همه مردم در راستای شعار امسال همه باهم نه به اعتیاد و یاریگر هم باشیم را به واقع به مرحله اجرا بگذاریم.
همچنین رسولی مدیر کل بهزیستی استان افزود: کمیته فرهنگی و پیشگیری که مسئولیتش با بهزیستی است و این سازمان توانسته است در محلات آسیب خیز، مناطق روستایی، محیط های کاری و اموزشی در بحث اگاه سازی و توانمند سازی افراد جامعه و خانواده ها ورود کرده و اقدامات تاثیر گذار مناسبی داشته باشد.
وی افزود: ما در بحث درمان بهزیستی در حدود ۲۳ مرکز درمانی با رویکرد متفاوت مانند کمپ های ترک اعتیاد، مراکز جامع درمان اعتیاد،مراکز متادون درمانی و باشگاه مثبت زندگی به عنوان حوزه درمان در حال فعالیت هستند و به این افراد خدمات رسانی میکنند و می طلبد که تمامی دستگاه ها پس از بهبودی این بیماران را حمایت نمایند تا از بازگشت مجدد آنان به چرخه مصرف جلوگیری نمائیم.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=78454
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان
  • 219 بازدید
  • بدون دیدگاه