کردستان- محمد سلیم کریمی در کارگاه تربیت مدرس برای سمن های فعال سطح استان که به منظور آموزش و چگونگی شروع بکار آنها در روستاهای منتخب سطح شهرستان های تابعه برگزار شد، گفت: یکی از طرح های پیشگیرانه این شورا که از اهمیت بسزایی برخوردار است طرح توانمند سازی روستاها در شهرستان های تابعه استان است که نیاز است مدرسینی که به عنوان نمایندگان این شورا به روستاها اعزام می شوند اولین اقدامی را که باید انجام دهند، لینک شدن با افراد متنفذ و کلیدی آن روستا و سپس نیاز سنجی از نیازهای آن ها است تا با این اقدام بتوان بهترین تصمیم را برای پیشبرد اهداف مزبور در راستای هرچه بهتر اجرا کردن طرح توانمند سازی روستاها بکار بست.
وی با تاکید بر اینکه در آموزش ها و سخنرانی ها نهایت خلاقیت و ابتکار بکار گرفته شود، تصریح کرد: یکی از دلایل سوق پیدا کردن روستائیان به مصرف مواد مخدر باورهای غلطی است که شکل گرفته است لذا می طلبد یکی از اقدامات مناسب آموزشی که قرار است شما به عنوان سفیر پیشگیری از اعتیاد در میان روستائیان به آن بپردازید اصلاح باور های غلطی باشد که مافیای مواد مخدر آن را در نقاط کم تر برخوردار ترویج داده است تا بازار مصرف مناسب و آسانی را برای خود دست وپا کند، لذا واجب است ضمن مطالعه و افزایش بار علمی خود در حوزه مواد مخدر و آسیب های اجتماعی آن ها را اصلاح نموده و جامعه هدف مذکور را بیش از پیش با اطلاعات به روز و کارآمد اگاه ساخت.
کریمی یکی از فرصتهای پیش رو را هفته مبارزه با مواد مخدر ذکر کرد که میتوان با برنامه ریزی مناسب اقدامات خوبی در روستاها انجام داد.
همچنین کریمیان معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی استان نیز در سخنانی عنوان کرد: باید به عنوان کسانی که قرار است در روستاها به آموزش بپردازیم، مولفه سرمایه اجتماعی را در نظر بگیریم و با اعتیاد به عنوان پدیده چند بعدی نگاه کنیم.
وی افزود: در ابتدای کار باید با بافت فرهنگی آن روستا آشنا شده و در مورد علایق و باورهای آنها اطلاعات کسب کنیم تا بتوانیم ضمن بررسی دقیق ان ها بهترین شیوه و آموزش را بکار گیریم و اگر لازم است در اجرای این طرح از سایر دستگاه ها و نهادها نیز کمک گرفته شود حتما این کار انجام خواهد شد تا بتوانیم به امید خدا دست در دست یکدیگر ریشه این آسیب بالقوه خطرناک را در میان روستائیان بخشکانیم.
در پایان دکتر نامداری یکی از روانشناسان حاذق استان در خصوص ایدئولوژی های روانشانسی مدرن و اشنایی مدرسین با نحوه شروع بکار انها در روستاها و سایر مسائل و مباحث به مدت ۲ ساعت به تدریس پرداختند.
شایان ذکر است در این کارگاه یک روزه تعداد ۳۰ نفر از مدرسین از ۱۲ سمن از ده شهرستان استان شرکت کردند.
باورهای غلط در حوزه مواد مخدر و روان گردانها اصلاح شوند
کارشناس فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان یکی از مهم ترین اهداف طرح توانمندسازی روستاها را اصلاح باور های غلط درحوزه مواد مخدر و روان گردانها دانست.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=78248
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان
- 268 بازدید
- بدون دیدگاه