• امروز : جمعه - ۱۵ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل پست ها: 73297اخبار امروز : 0
20

حمایت ستاد مبارزه با مواد مخدر از پایان نامه های کاربردی در زمینه استارتاپ‌ها با موضوع موادمخدر

  • کد خبر : 78129
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۴
حمایت ستاد مبارزه با مواد مخدر از پایان نامه های کاربردی در زمینه استارتاپ‌ها با موضوع موادمخدر
در نشست تخصصی خانه خلاق و مرکز نوآوری یاریگران زندگی عنوان شد که ستاد مبارزه با مواد مخدر از پایان‌نامه‌های کاربردی در زمینه استارتاپ‌ها با موضوع موادمخدر حمایت می‌کند.


در نشست تخصصی خانه خلاق و مرکز نوآوری یاریگران زندگی عنوان شد که ستاد مبارزه با مواد مخدر از پایان‌نامه‌های کاربردی در زمینه استارتاپ‌ها با موضوع موادمخدر حمایت می‌کند.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ در راستاي سياست هاي ستاد مبارزه با مواد مخدر مبني بر حمایت از استارتاپ ها و کسب و کارهای نو در حوزه اعتیاد و طرح یاریگران زندگی نشست تخصصی به ریاست دکتر محمد جمالو، معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد و همکاران ایشان با ذوالفقاری، شتابدهنده مستقر در مرکز نوآوری یاریگران زندگی و ۷ نفر از مدیران خانه خلاق ذوق برگزار شد.
دکتر محمد جمالو در این جلسه بیان داشت: ستاد مبارزه با مواد مخدر یک نهاد حاکمیتی است که می تواند فعالیت های نو و خلاقانه کسب و کارها و استارتاپ ها در زمینه مبارزه با مواد مخدر را حمایت و آنها را احیاء کند.
وی بیان داشت: در تولید محتوا به خُلقیات و شرایط مخاطبین حوزه مبارزه با اعتیاد که جوانان و نوجوانان و خانواده‎های آنان هستند، می بایست توجه ویژه ای داشت؛ چرا که مخاطب ما با انبوهی از محتواها درگیر است و امروزه عنصر کمیاب “جلب توجه مخاطب” است، بنابراین می بایست با تولید محتواهایی جذاب، کوتاه با تمرکز بر تکنیک های اقناع مخاطب به باورمندی و ارتقاء سلامت اجتماعی کمک کنیم.
معاون کاهش تقاضای ستاد با بیان اینکه اِشراف استارتاپ ها به راهبردها و اهداف ستاد مبارزه با مواد مخدر ضروری است، افزود: ستاد مبارزه با مواد مخدر در فضای مجازی فعالیت‌های متعددی داشته و شما عزیزان می توانید جدیدترین اخبار و فعالیت‌های خلاقانه‌ی مرکز نوآوری یاریگران زندگی را برای ما ارسال تا در این فضاها بارگذاری شود.
جمالو با اشاره به طرح یاریگران زندگی اظهار داشت: در این طرح، بر تبدیل آگاهی به باورمندی و تغییر رفتار تمرکز ویژه ای شده است و توجه به این جزئیات و ظرافت ها با هدف اجرای آن، لازم و ضروری است تا شاهد اثربخشی در جامعه هدف باشیم.
وی تصریح کرد نقش رسانه‌ها در جذب مشارکت‌های مردمی بسیار حائز اهمیت است. بزرگترین داده ها برای استفاده استارتاپ‌ها در زمینه فعالیت‌های مرتبط با حوزه اعتیاد، شبکه‌های اجتماعی هستند که با رصد آنها، امکان استخراج الگوهای ذهنی موجود در جامعه به خوبی تحلیل شود، همچنین ستاد مبارزه با مواد مخدر از پایان نامه‌های موفق و کاربردی در زمینه استارتاپ‌ها حمایت می کند.
همچنین ذوالفقاری شتابدهنده مستقر در مرکز نوآوری یاریگران زندگی به شرح فعالیتها و ظرفیت های خانه خلاق پرداخت و گفت: در بخش انیمیشن و پویا نمایی، در حال ساخت یک کاراکتر و شخصیت کارتونی برای انتقال پیام به گروه مخاطب هستیم. که در این مسیر سعی داشتیم از نظرات دانش آموزان و نوجوانان استفاده کنیم. ما در پیشبرد پروژه های تعریف شده فعلی در حوزه اعتیاد خصوصاً در گروه دانش آموزان به شناسایی الگوهای رفتاری، نشانه ها و … دانش آموزان نیازمندیم تا بتوانم به یک نتیجه و پیش بینی در امر مبارزه، پیشگیری و درمان برسیم.
وی افزود: تاکنون بیش از ۳۵۰۰ نفر از افراد بهبودیافته در حوزه حرفه آموزی در شغل های پرورش ماهیان زینتی در منزل، خیاطی، پرورش گیاهان آپارتمانی و… آموزش دیده اند و پس از کسب مهارت نیز در حال درآمدزایی هستند.
ذوالفقاری افزود: با برگزاری یک ایونت (رویداد) با موضوع “مبارزه، پیشگیری و درمان” در حوزه اعتیاد در منطقه ۱۰ استان تهران برای خانواده ها با هدف اعتمادسازی، جذب، شناسایی و آموزش خانواده ها و فرزندان آنها و نهایتاً ارائه برنامه های جذاب، شاد و زمانبر جهت کنترل و آموزش آنها (مثل کوه پیمایی و …) در حال فعالیت هستیم و جهت ادامه و وسعت فعالیت ها، نیازمند به یک وب سایت و حمایت مالی برای خرید تجهیزات مثل؛ پرینتر، کامپیوتر، دوربین و … به منظور تولید محتوا هستیم.
در ادامه دکتر نریمان اضافه کرد: برای شروع همکاری و استفاده از ظرفیت و توانایی شتابدهنده ذوق در حوزه اعتیاد ، ارائه یک خروجی قابل لمس و مشاهده از این مجموعه بسیار مهم و حائز اهمیت است. همچنین می توانید برای سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر با توجه به فرصت ۳۵ روزه باقی مانده یک برنامه تهیه و ارائه نمایید.
پس از بحث و گفتگو در خصوص فعالیت‌های مرکز نوآوری و بررسی زمینه¬های همکاری آنها، مباحثی مصوب و مقرر شد که برنامه‌ای از فعالیت‌ها و توانمندی‌های مجموعه مرکز نوآوری یاریگران زندگی با برگزاری ۲ رویداد جهت ارائه در سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر سال جاری تهیه شود، همچنین پروپزال‌هایی از فعالیت های خانه خلاقِ ذوق جهت معرفی جامع این مجموعه به ستاد تهیه شود.
بازدید تیم مرکز نوآوری یاریگران زندگی از مرکز ماده ۱۶ اخوان یا سروش به منظور ارائه آموزش های حرفه آموزی به صورت آزمایشی، برگزاری جلسات هفته ای یکبار و معرفی و ارائه پایان نامه دانشجویان در حوزه استارتاپ‌های خلاق و نوآورانه با موضوع مواد مخدر به ستاد جهت حمایت و همکاری از دیگر مصوبات این جلسه بود.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=78129
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر
  • 721 بازدید
  • بدون دیدگاه