• امروز : پنج شنبه - ۱۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 4 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Thursday - 1 May - 2025
کل پست ها: 73527اخبار امروز : 0
19

رفع آسیب‌های اجتماعی مستلزم کمک مردم، خیران و بخش خصوصی است

  • کد خبر : 78005
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۶
رفع آسیب‌های اجتماعی مستلزم کمک مردم، خیران و بخش خصوصی است
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با بیان اینکه رفع آسیب‌های اجتماعی مستلزم کمک مردم، خیران و بخش خصوصی است، گفت: برای ساماندهی حوزه مبارزه با موادمخدر، باید به ظرفیت خیران، بیشتر توجه کرد.

دکتر اسکندر مؤمنی صبح امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان رضوی گفت: ظرفیت‌های بسیار بالایی برای انجام رویدادهای مهم پیشگیری و فرهنگی و دیگر حوزه‌های مبارزه با موادمخدر وجود دارد و تلاش ما بر این است که این ظرفیت‌ها را احیا و تقویت کنیم.

وی افزود: ظرفیت نگهداری و درمان معتادان در استان طی اقدامات و تلاش‌های انجام شده در سه سال گذشته، به ۶ هزار و ۲۰۰ نفر رسیده است و امروز نیز با کمک یک خیر نیک اندیش ظرفیت ۳۰۰ نفری در این حوزه ایجاد شده است.

دبیرکل ستاد بیان داشت: استفاده از ظرفیت خیرین در حوزه مبارزه با موادمخدر مغفول مانده است و برای ساماندهی این حوزه، باید به این ظرفیت بیشتر توجه کرد.

مؤمنی یادآور شد: طبق قانون، مسئولیت ساماندهی معتادان متجاهر بر عهده بهزیستی و شهرداری است و این اقداماتی که انجام می‌شود؛ در واقع کمک به این دو نهاد است.

وی اظهار داشت: در امر مبارزه با موادمخدر اینگونه نیست که یک کاری را انجام دهیم و بعد سراغ بعدی بریم، بلکه می‌توان چند کار را با هم انجام داد و انجام هر کدام از حوزه‌ها اعم از مقابله، پیشگیری، درمان، توانمندسازی به صورت همزمان منافاتی با یکدیگر ندارد، اما معتقدیم که باید به حوزه پیشگیری بیش از گذشته توجه کرد، چرا که پیشگیری هزینه کمتری دارد و بازدهی آن بلند مدت است.

دبیرکل ستاد با اشاره به اردوگاه حرفه‌آموزی و کاردرمانی چناران گفت: برای احداث این اردوگاه، میلیاردها تومان هزینه شده و لازم است تا این ظرفیت برای رفع مشکلات استان بهره برداری شود است،
مؤمنی بیان داشت: ایران در کنار بزرگ‌ترین تولیدکننده موادمخدر که ۹۵ درصد تریاک دنیا را تولید می‌کند، قرار دارد و بدین خاطر سالانه متحمل خسارت‌ها و هزینه‌های هنگفتی می‌شود. هیچ دولتی هم به تنهایی نمی‌تواند آسیب‌های اجتماعی به‌ویژه اعتیاد را حل کند و رفع این آسیب‌ها نیازمند کمک مردم، خیران و بخش خصوصی است بایستی همه در کنار هم کمک کنند تا این آسیب‌ رفع و کنترل شود؛ باید بسیج شد و از همه ظرفیت‌های استانی و ملی کمک گرفت.

وی افزود: امروز یک نیکوکار برای ساخت این مرکز، با ظرفیت نگهداری ۳۰۰ نفر، ۶۰ میلیارد ریال هزینه کرده است و ما نیز برای ۱۵۰۰ نفری که در استان نیاز است ۳۰ میلیارد اعتبار لازم را می‌دهیم اما باید هم‌زمان به نظارت، نحوه درمان، رعایت شیوه‌نامه‌های درمانی و… نیز توجه جدی شود.

دبیرکل ستاد تأکید کرد: نظارت‌ها در مراکز درمانی باید به‌درستی صورت گیرد تا افرادی که از مراکز درمانی خارج می‌شوند بدون وابستگی باشند تا این چرخه درمان کامل شود و آنان مجدد به چرخه اعتیاد برنگردند.

مؤمنی در پایان گفت: از تمامی پیشنهاد‌ها استانی در امر پیشگیری از اعتیاد استقبال و اعتبار طرح های اتربخش ، دارای شاخص، کمیت‌پذیر و قابل اندازه‌گیری تامین می گردد

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=78005
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر
  • 582 بازدید
  • بدون دیدگاه